Lepa Lukić ispričala je svoju ljubavnu priču podijelivši svoja iskustva iz tri propala braka. Uprkos tome što je ljubav uvijek povezivala sa nepokolebljivom odanošću i posvećenošću, naišla je na otuđenje i razvode koji su ostavili trajan uticaj na njene veze. Njen prvi supružnik, Toma, ostao je njen pratilac sedam godina dok se na kraju nisu razveli. Lepa često zaigrano primjećuje da su jedini ostaci njihove zajednice njegovo prezime i njena sklonost kockanju.

 

Kratkotrajan brak bio je i drugi Lepin suprug Vladimir Perović. Razveli su se zbog njegove nevjere, koju je otkrila kada ga je uhvatila sa mlađom ženom. Perović je Lepi ostavio svoje stvari, uključujući dva automobila i kolekciju od 200 odijela. Lepa Lukić je imala najdužu vezu i brak sa Milanom Milanovićem. Na njihovu ljubavnu priču gledala je kao na beskrajnu bajku, ali se tragično završila Milanovom preranom smrću. Lepa je izrazila duboku ljubav prema Milanu i osjećanje tuge zbog gubitka svih svojih romantičnih partnera koji su imali emotivni značaj u njenom životu. Lepa je priznala da je preduzela mjere predostrožnosti da prikrije svoj pravi identitet i da se publici predstavila isključivo kao izvođač. Imala je tendenciju da ulazi u veze sa oženjenim muškarcima, od kojih bi se kasnije razvela, kako bi izbjegla nanošenje štete bilo kome. Ipak, određene fotografije, poput onih na kojima se nalaze poljupci sa Cunetom Gojkovićem, koji je tada navodno bio oženjen, izazvale su polemiku. Stvarni detalji u vezi sa ovim odnosima još uvijek nisu otkriveni.

 

Lepin narativ o ljubavi i njenim zajednicama pokazuje zamršenu prirodu ljubavi, koja ne slijedi uvijek idealan scenario. Kroz vlastite susrete s poteškoćama i slomljenim srcem, ona također pokazuje svoju otpornost i odlučnost da krene naprijed. Ovaj prikaz nudi uvid u njenu ličnu pozadinu i emocionalne dimenzije njenog postojanja.

 

Oglasi