Na pragu nam je nova ljetna sezona , a trenutno među omiljenim destinacijama srpskih turista trenutno je Crna Gora koja je se posebno izvodila a jedan od najvećih razloga je svakako blizina Jadranskog mora tako da nije potrebno dugo vremena da se putuje bilo da putuje se vozom, autom ili autobusom.

 

 

Lijepe crnogorske plaže prostiru se od Ulcinja do Herceg Novog a sve možete običi za samo dva sata ukoliko imate sopstveni prevoz. Kako je rekao direktor Turističke agencije Miloš Jovović Crna Gora nakon Grče je trenutno favorit te je dodao da bi on naročito izdvojio Slovensku plažu zbog najboljeg odnosa koji se odnosi na cijenu i kvalitet.

 

 

Cijene ljetovanja u Crnoj Gori kreću se od 129 eura u Herceg Novom uz sopstveni prevoz ,i to hotelski smještaj sa 4 zvijezdice. Međutim cijene naravno zavise od termina i broja nočenja kao i za all inclusive uslugu kao i u cijenu je uračunat hotelski popust dok se poseban popust dobija nza boravak 15 dana i više. Takođe posebna ponuda je za Slovensku plažu i to od 93 eura i jedno dijete ima gratis do 14. jula i od 15. septembra. Ukoliko ljetujete u Crnoj Gori obavezno je da se posjeti Kotor jer su velike zidine gradske poseban doživljaj kao i posjeta kuće stare preko 300 godina. Za ulazak u Crnu Goru potrebna vam je samo lična karta a ako putujete sa djecom za dijete vam je potreban pasoš ako je mlađe dijete od 18 godina. Milan je dodao da veliki broj ljudi iz Srbije na turističkom sajmu u Beogradu pokazao je veliko interesovanje za ljetovanje u Crnoj Gori.

 

Oglasi