Od kako su se pojavile prve fotografije vile u kojoj boravi Veljko, mnogi obožavatelji su ushićeni, očekujući još detalja kako sve unutra izgleda!

Bogdana i Veljko Ražnatović borave u prelepoj vili koja se može pohvaliti prelepim imanjem.

Nakon što je u miraz od tasta dobio imovinu u Titelu, Cecin naslednik je doneo odluku da se u potpunosti preseli zajedno sa partnerom i njihovim sinom Željkom. Ovaj potez motivisan je preferiranjem mira u mirnom okruženju u Titelu u odnosu na užurbani gradski život.

Pošto je kompletno renovirao svaki aspekt prostora, počevši od samog temelja pa sve do plafona, priča se da je sredstva za izgradnju bazena obezbedila njegova majka.

Izgled doma Bogdane i Veljka Ražnatovića donedavno se znao samo iz eksterijera. Međutim, sada je stvorio utočište iz snova za voljenu balkansku folk zvijezdu.

Unutrašnjost prostora bila je misterija sve do nedavno, kada je bokser na svom Instagram nalogu podelio sliku sina u dnevnoj sobi.

Prije svega, značajan aspekt ovog životnog prostora je njegov suvremeni dizajn. Zidovi su ukrašeni živopisnom žutom nijansom ili su ukrašeni teksturiranim kamenom, stvarajući vizuelno privlačnu atmosferu. Dodatno, dnevni boravak je ukrašen televizorom ravnog ekrana velike veličine, dodajući dašak modernosti cjelokupnoj estetici.

Osim toga, tu je i stolić za kafu u klupskom stilu sa elegantnom crnom završnom obradom i staklenom pločom.

Kuhinju krasi netaknuta bijela nijansa, naglašena izuzetnim zlatnim akcentima. Trpezarija, sa kapacitetom za deset osoba, razgraničena je od kuhinje elegantnim ostrvom.