O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića se priča i špekuliše većš dvije godine li još uvijek nije poznato da li je do njega došlo. Njih dvoje žive i dalje u istoj kući sa svojim kćerkama ali čini se da vode zasebne živote. Prema pisanju tabloida, Sofija Šašić i Duško Tošić dijelili su vezu koja je nadilazila puko prijateljstvo. Prije više od godinu i pol dana suprug Jelene Karleuše i kćeri Željka Šašića i Sonje Vuksanović viđeni su zajedno u istom društvu, a foto dokazi tome dospjeli su i u medije.Mlada dizajnerica je na početku svoje karijere imala izuzetnu medijsku podršku od Karleuše. No, kada je sve izašlo u javnost, našla se u neizvjesnosti i odlučila se u tom trenutku ne baviti situacijom.

U nedavnoj epizodi emisije “Razotrikvanje” hrabro je otkrila prave detalje svoje veze s oženjenim muškarcem koji je inače suprug njezine prijateljice i otac dviju kćeri.

 Sofija Šašić, kći Željka Šašića i Sonje Vuksanović, nedavno je progovorila o vezi s nogometašem i tračevima koji su se oko toga okomili. Na pitanje o Tošiću, Sofija Šašić je rekla sljedeće…

U svom iskrenom otkriću podijelila je dubok utjecaj koji je to imalo na njezin život, otkrila istinu iza svega i priznala koliko je to značajno opteretilo njen odnos s Jelenom Karleušom.

Priznajući svoj nesretan tajming, Sofija je priznala da se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Nadalje, otkrila je da se Jelena distancirala, unatoč tome što su od incidenta razmijenile više poruka.

 

Sofija Šašić priznala je da su se ona i Tošić našli u nesretnoj situaciji jer su se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, igrom slučaja imaju zajedničke prijatelje, a dio su istog društvenog kruga.

Iako se dobro slažemo i sve, nikome ne bih poželio ovakvu situaciju, pogotovo da je ona mojih godina, on je svojih godina, on je oženjen i ima dvoje djece, a ja kao djevojka koja stoji pred njim bila sam dio njegovog života.

Razlog njezine ljutnje ostao mi je nepoznat jer nikada nismo imali priliku razgovarati o tome i od tada se više nismo sreli.Nakon kratke razmjene poruka, više mi se nije obratila, stvarajući primjetnu distancu između nas. Nadam se da će se ova situacija riješiti sama od sebe, s obzirom na zajednička poznanstva i trivijalnost problema, poput frizera, jer nemam želju ulaziti u sukob.

Sofija je objasnila da je ovaj događaj izazvao pozornost ne samo u zemlji, već iu inozemstvu, jer su ga popratili strani mediji iz Hrvatske, BiH i Crne Gore.Iskreno, nadam se da nije povjerovala u to. U nedoumici sam što da radim…

 

U kolovozu 2006. svijet je postao poznat za ljubav između Jelene Karleuše i Duška Tošića, mladog srpskog reprezentativca i nogometaša francuskog Sochauxa, koji su radosno objavili svoju vezu.Nedugo nakon razlaza s beogradskim poduzetnikom Vladanom Marićem, Jelena Karleuša brzo se zaljubila u Duška Tošića. Izvještaji su govorili da je nogometaš aktivno progonio Jelenu, obasipao ju porukama, cvijećem i pozivima za večeru u njenom domu na Bežanijskoj kosi.

Par se od samog početka veze trudio svaki slobodni trenutak provoditi u društvu, a Jelena je često boravila u Montbéliardu u Francuskoj, gdje je Duško u to vrijeme boravio.

Osim toga, pjevačica je iz VIP lože viđena kako na utakmici prisustvuje zajedno s predsjednikom Tošićevog kluba, a izvještaji su govorili da je Duškova zaljubljenost bila toliko jaka da je jednom privatnim avionom otputovao u Beograd samo kako bi posjetio svoju djevojku prije nego što se brzo vratio u Francusku.I sama Jelena je u kasnijem priznanju priznala da je upravo Duško inicirao njihovu priču.

Obično sam biralas muškarce, ali u slučaju Duška situacija se okrenula i on je bio taj koji je izabrao mene, odbijajući se predati. Posjedujem odvratno i sukobljavajuće držanje, koje zastrašuje većinu muškaraca, no ipak je uspio nadvladati moju agresivnu prirodu.

Oglasi