Ona je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike već decenijama a posljednjih godina je stalni član žirija u Zvezdama Granda. Mediji često pišu i o njenom privatnom životu a sada je na neke napise i sama reagovala. Pevačica Snežana Đurišić ostala je u šoku kada je saznala da je njen partner umešan u slučaj prevare. Izveštaji iz medija čak su išli čak i do toga da su njenu partnerku, ginekologu Vanju Milošević, lažno proglasili mrtvom dok je nastupala. Bez oklevanja, Snežana Đurišić je odmah preduzela mere za rešavanje ove situacije. U saopštenju za javnost, pevačica je oštro osudila lažni naslov koji je kružio internetom, a koji tvrdi da je njen partner preminuo.

 

Svaka riječ u tom naslovu je potpuna izmišljotina. Ispunjena bijesom i frustracijom, pjevačica je izrazila svoje emocije prema situaciji, jer su zabrinuti prijatelji i članovi porodice došli do pjevačice i njenog uznemirenog partnera nakon što su naišli na obmanjujuće vijesti. Pevačica nije mogla da se ne strese na pomisao kako je ovaj zlonamerni naslov mogao da utiče na majku njenog partnera, da je naišla na njega.

Ispunjen indignacijom zbog prijekornih radnji podstaknutih željom za internetskim angažmanom i finansijskom dobiti kroz širenje lažnih informacija u vezi s nečijom smrću, pjevač se svečano obavezao da će obavijestiti Jedinicu za visokotehnološke zločine, uz nadu da će odgovorna osoba jer će ova zlonamjerna namjera biti uhvaćena i suočiti se s posljedicama za svoje postupke.

 

Apsolutno je neprihvatljivo, kako je pevačica naglasila, da se ovakvi incidenti dešavaju bez obzira na emocionalne posledice koje imaju po pojedince, njihove najmilije i prijatelje. U ovoj eri bezgranične izmišljotine i manipulacije, uticaj prevazilazi površinski uticaj i duboko utiče na ljude i njihove odnose, kao što smo i Vanja, ja i naši bliski lično iskusili.

Želim da najoštrije opovrgnem lažne navode iznesene u toj obmanjujućoj izjavi i da upozorim odgovorne da, ako se ne plaše zakonskih posledica, treba da se plaše božanske odmazde, kako je izjavila zatečena situacijom Snežana. Važno je napomenuti da je Snežana nedavno postala žrtva prevare koja ju je lažno povezivala sa proizvodom s kojim nije imala veze.

Biografija:

Rođena 9. januara 1963. godine u Bijelom Polju, Crna Gora, Snježana Đurišić je poznata pjevačica porijeklom iz Crne Gore. Ova široko priznata umjetnica proslavljena je po svojim izuzetnim interpretacijama tradicionalne crnogorske muzike, pokazujući svoju svestranost bez napora prelazeći između žanrova poput popa i evergrina. Od malih nogu je krenula svojim muzičkim putem, očaravajući publiku svojim urođenim talentom.

Snežana Đurišić je 1977. godine debitovala na prestižnom festivalu “Pjevajmo ljubav” u Herceg Novom. Muzička scena u bivšoj Jugoslaviji brzo je prepoznala njen talenat, što ju je dovelo do slave. Ipak, bilo je to 1981. godine na cijenjenom festivalu “Pjesma Mediterana” u Budvi, gdje je istinski učvrstila svoju reputaciju.

 

Njeno zadivljujuće izvođenje “Balkan Expressa” zaslužilo je njeno prvo mjesto i široko priznanje. Od tada, Snježana Đurišić je nastavila da napreduje u svojoj muzičkoj karijeri, izdajući brojne albume i singlove, te ulepšavajući nebrojene festivale i koncerte širom regiona. Njene izuzetne vokalne sposobnosti i očaravajuće izvođenje tradicionalnih crnogorskih melodija svrstali su je u jednu od najistaknutijih ličnosti crnogorske muzike. Osim što se bavi muzičkom industrijom, Đurišić se aktivno bavi raznim drugim umjetničkim aktivnostima.

Učestvovajući kao panelista na raznim muzičkim takmičenjima i zapaženim nastupima u nekoliko televizijskih emisija, Snježana Đurišić je pobrala mnoga priznanja i odličja kao priznanje za svoj izuzetan doprinos. Neizbrisiv uticaj koji je izvršila na crnogorsku muziku ne može se kvantifikovati, a njena umjetnička genijalnost ostaje vitalna komponenta kulturnog naslijeđa regiona.

Oglasi