Sloba i Jelena Radanović, poznati po skladnoj vezi, u javnosti su par koji dijeli vezu punu ljubavi i poštovanja. Nedavno, dok je bio na odmoru, Sloba je objavio fotografiju na kojoj se vidi predivan pogled na koji se budi svako jutro. Slika koja je snimljena pored bazena istakla je Jeleninu lijepo izvajanu figuru, koja je izazvala divljenje mnogih, uključujući i mlađe žene. Zbog sjene se činilo kao da ništa ne nosi, što je izazvalo konfuziju. Vrijedi napomenuti da par živi u vili u Višnjičkoj banji, čija je vrijednost oko pola miliona eura. Pored toga, Jelena Radanović, supruga folk pevača Slobe Radanovića, izrazila je šok nakon što je videla uznemirujući incident u ZOO vrtu u Boru. Svoje iskustvo je podijelila na svom Instagram profilu, navodeći da više ne može podnijeti tešku vijest.

 

Jelena je nedavno na svom Instagramu podijelila iskustvo gdje je pozvala svoje pratioce da razmisle o tome. U svom postu izrazila je snažnu nesklonost zoološkim vrtovima i opisala predstavu s delfinima kao nešto najdraže što je ikada bila svjedok. Jelena je bila toliko shrvana tim iskustvom da nije mogla da se natjera da pliva ili fotografiše. Uticaj ovog susreta ostao je na njoj punih pet dana, ostavljajući je da se pita šta ima da slavi. Nije mogla da shvati kako iko može uživati ​​u posmatranju delfina oduzetih iz njihovog prirodnog staništa i zatvorenih u mali bazen koji je čak bio neprikladan za ljude. Jelena je rasvijetlila surovu stvarnost da su ova nevina stvorenja bila izložena svakodnevnim predstavama dok su trpjela glad, bijedu i nečiste uslove.

 

Važno je napomenuti da su široko rasprostranjeno bijes izazvale slike koje prikazuju jelene, tigrove i druge životinje kako gladuju i žive u lošim uvjetima. Mnogi su ostali u nevjerici i čak su predlagali da nadležni odgovaraju za njihov kriminalni nemar. Nedavno je Sloba Radanović na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj su on i njegov sin Damjan, kojeg je dobio sa drugom suprugom Jelenom Radanović. Beba je upravo napunila šest mjeseci, a ponosni otac je na Instagramu podijelio ovu prekretnicu sa svojim pratiocima. Za Slobu ovaj trenutak služi kao značajan podsjetnik na smisao života. Fotografija otkriva bebinu flašicu koju sigurno drži u ruci.

 

Oglasi