Koko Ti Ostin neizbiježno privlači pažnju javnosti zbog svojih uočljivih oblina i kontroverznog pristupa vaspitanju kćerke. U početku poznata kao “zečica” u kultnoj Playboy vili Hugha Hefnera, gdje je prisustvovala legendarnim zabavama s brojnim poznatim ličnostima, Coco je prešla u Holivud i postala sinonim za kontroverzni imidž. Rođena 17. marta 1979., njeno pravo ime je Nicole Natalie Austin, a potiče iz porodice koja ima glumačke korijene u Kaliforniji. Ona ponosno ističe svoju srpsku vezu preko bake i dede po majci. 2005. se vjenčala sa reperom Ice T-jem, što je izazvalo glasine o njenom jedinstvenom izgledu. Par je blagoslovljen kćerkom po imenu Chanel Nicole.

 

Međutim, ono što se više ističe od izgleda Koko Ti Ostin je način na koji ona i njen suprug odgajaju svoju kćerku. Mediji su često kritizirali njihove postupke, što je izazvalo negodovanje javnosti. Jedan poseban slučaj koji je izazvao kontroverzu bio je kada se otkrilo da će Koko kupati svoju kćer u lavabou i nastaviti je dojiti čak i nakon što napuni pet godina. Mnogi su osudili ovu odluku, ali se Koko branila objašnjenjem da želi da ispuni kćerkine želje, bez obzira na društvena očekivanja.

 

Njene izjave su eskalirale kontroverzu jer je tvrdila da njena kćerka Chanel nastavlja dojiti uprkos tome što je većina beba u toj fazi prešla na čvrstu hranu. Ova tvrdnja izazvala je čuđenje i zabrinutost u vezi sa roditeljskim granicama. Osim toga, suočila se sa značajnim neodobravanjem nakon što je na društvenim mrežama podijelila video, u kojem mlada Chanel pokazuje kako se “twerka” svojoj baki, pojačavajući ionako sporna mišljenja oko njenog roditeljskog izbora.

 

Oglasi