Pjevačica Lepa Brena nekoliko je puta bila u centru pažnje medija, i to zbog skandala i ilegalnih radnji tako da joj to nije ništa strašno. Prije 4 godine bila joj je isključena struja u restoranu u centru Beograda jer je se bespravno spojila na obližnji trafo i nelegalno uzimala struju. Ovaj skandal se brzo zaboravio ali sada se pojavila Tinka Nikolić iz Zemuna, penzionerka te rekla da joj je Brena podvalila kineske čarape koje ne vrijede 10 dinara, a koje kako ona kaže toliko reklamira i treba da su kvalitetne i da traju barem mjesec dana s obzirom na cijenu koliko koštaju.

 

Naime, da stvar bude gora Tinka ima dokaze da je kupila Brenine poderane čarape ali je osoblje bilo grubo prema njoj te joj nisu dopustili reklamaciju tako da je se ona odlučila da sve ispriča u novine.

 

 

Kako kaže Tinka ona je kupila čarape na štandu kod Brene, a one su za 2 dana pukle odmah je odlučila da reklamirala jer zna koliko Brena hvali svoje čarape tako da trebaju biti kvalitetne te s obzirom na cijenu treba da traju barem mjesec dana a još su bile i poderane. Ona je istakla da je prilikom kupovine prodavačica bila jako ljubazna ali kada je došla da reklamira čarape prodavačica je pokušala da svali na nju. Rekla je da nije istina da je kupila njihove čarape, a kasnije je čula kako Brena govori da je potrebno samo da donese čarape sa greškom i da će joj biti uredno reklamirane i da će dobiti nove.