U emisiji uživo ušao je Miki Đuričić i žestoko se posvađao sa Anom Ćurčić. Anu su Mikijeve riječi toliko iznervirale da je polila voditeljku sokom i naglo napustila emisiju. Voditeljica je bio iznenađena i zatečen ponašanjem Ane. Miki je tvrdio da je Ana od njega tražila broj telefona kako bi komunicirala sa njim i njegovom suprugom. Kada se voditelj raspitivao o Aninom motivu da želi da kontaktira Mikija, ona je prelila sok i odjurila sa emisije. Voditeljka je izrazila čuđenje i nevjericu zbog nepoštovanja ponašanja, istakavši da u emisiji ne treba postavljati pitanja i da je bezbjedno učlaniti se u Zadrugu i stati pored Zvezdana.

 

Voditeljku je u svakoj emisiji uvrijedilo nasilje i glupost prema njima, a oni su izrazili ogorčenje. Ana je takođe izrazila svoje nezadovoljstvo što je tamo, rekavši “Ne želim više da budem ovde” na odlasku. Kada je izašla, iza kamera se začuo glasan prasak. Ostaje nejasno zašto se pojedini pojedinci uvrijede ili uplaše i odluče otići, s obzirom da su došli da razgovaraju o događajima u Zadruzi. Njihovu zbunjenost voditeljka je izrazila navodeći da je Ana samo postavila tipično pitanje zašto ih je neko kontaktirao van rijalitija.

 

U međuvremenu, ekipi “Zadruge 7 – elita” pridružuje se i Milena Kačavenda, nekadašnja prijateljica Ane Ćurčić, drugoplasirane u “Zadrugi 6”. Milena Kačavenda je potvrdila predstojeće učešće u rijalitiju i otkrila identitet svog predstavnika ispred kuće. U prethodnoj sezoni predstavljala je svoju kumu Anu, što je za mnoge iznenadilo. Tokom sesije na Instagramu uživo, voditeljka se raspitivala o mogućnosti da Milena koristi vještačku inteligenciju kao svog predstavnika. Milena je imala pripremljen odgovor uz objašnjenje da ima kompetentan tim programera koji podržava njen rad i da su joj savjetovali da ove podatke čuva u tajnosti.

 

Oglasi