Novak Đoković konstantno izaziva pažnju medija, a isto se može reći i za njegovu porodicu. Intrigantan aspekt uključuje njegovog sina, koji pokazuje izuzetnu otpornost. Nedavno je Srđan, otac Novaka Đokovića, izrazio nezadovoljstvo Stefanom, što je dovelo do tenzija u porodici. Dijana, majkaa Novaka Đokovića, otkrila je suštinski problem između Srđana i Stefana i ispričala incident koji se dogodio u njihovom domaćinstvu.

 

Porodične veze često mogu biti ojačane zajedničkom ljubavlju prema sportskim klubovima, ali ponekad to može dovesti i do nesuglasica među navijačima. Takva situacija nastala je u Đokovićevoj porodici, gdje je Stefan, sin Novaka Đokovića, postao izvor podjela zbog vatrene podrške rivalskom sportskom klubu, za razliku od lojalnosti njegovog oca. Poznato je da Novak navija za Crvenu zvezdu, strast koju je naslijedio od oca Srđana. Međutim, Stefan odstupa od ove porodične tradicije i razvio je duboku naklonost prema Partizanu. Uprkos tome što je bio malo dijete, bio je opčinjen kontrastnim crno-bijelim bojama kluba, što je Nole u potpunosti prihvatio. Zbog toga se otac često može vidjeti kako posjećuje Partizanove utakmice, kako oduševljeno bodri sina.

 

Očigledna je njegova nepokolebljiva posvećenost ovom klubu, iako je u suprotnosti sa stavovima cijele njegove porodice, a posebno njegovog djeda Srđana Đokovića. U dokumentarcu “Novak – neispričane priče” Dijana Đoković, Novakova majka, iznosi svoje razumijevanje ovog fenomena i otkriva zadivljujuće specifičnosti. Novak demonstrira svoju odanost Partizanu, čak i mimo njihovog rivalstva sa Crvenom zvezdom, tvrdeći: „Ostaje naš tim“. Očekuje se da će nastaviti da navija za Partizan, čak i u mečevima protiv renomiranih ekipa poput Reala ili Barselone. Stefan je veoma cijenjen i o njemu govore kao o izuzetnom mladiću, što potvrđuje i njegova ponosna baka.

 

Oglasi