Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala preuzeo je netipičnu uloguza njega, izašao je u javnost!

Nakon razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandala, njihovu djecu Jamana i Javuza odgajala je majka, ali su i dalje čvrsto povezani sa ocem. Uprkos tome što je osnovao novu porodicu sa Melisom Sutsurup, Mustafa nikada nije zanemario svoje sinove i ostao je aktivno prisutan u njihovim životima.
Mustafin Instagram profil je središte njegovih govora i postova, koji ostaju stalno povezani. Njegovi nasljednici često su predmet njegovih pohvala, a on koristi svaku priliku da veliča njihove vrline. Nedavno je pevač svoje divljenje napravio korak dalje prikazujući Jamana u potpuno drugačijem i novom svetlu.

U najnovijem očevom muzičkom spotu pod nazivom “Tamam Tamam”, Jaman se pojavio kao DJ na zabavi na kojoj je pokazao svoje vještine.

Dok se starije dijete Emine Jahović pojavljuje u nekoliko značajnih kadrova, njegova harizma je ono što zaista osvaja publiku. Jamanovo prisustvo je sve češće za miks stolom i DJ štandom na društvenim mrežama, što ukazuje da se mladić možda odlučio za budućnost u ovoj grani muzičke industrije.

Tokom tog vremena, Jamal se fokusirao na svoje akademske obaveze i sportske aktivnosti, što je dovelo do pretpostavke da će njegovo buduće zanimanje slijediti taj primjer. Međutim, ništa nije sigurno! Sa svojom mladošću, privlačnošću i karizmom, svijet je njegova kamenica. To je posebno tačno jer je pokazao svoje fotogenične kvalitete, pružajući mu brojne mogućnosti sa svojih petnaest godina.

Oglasi