Jelena Karleuša, poznata folk pevačica, i Duško Tošić, profesionalni fudbaler, imaju dve ćerke koje su poznate po statusu slavnih roditelja.

Uprkos turbulentnom periodu u njihovoj vezi i pjevačevoj najavi da su se rastali prije više od godinu dana, par ostaje u potpunosti posvećen ulozi roditelja. Njihov glavni prioritet je dobrobit njihovih kćeri, koja ima prednost iznad svega.

Kako njihove kćerke prelaze u adolescenciju, prva ljubav postaje sve relevantnija tema za roditelje. Nika Tošić je stekla veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, a postala je predmet obožavanja mnogih njenih vršnjaka. Ćerka Jelene Karleuše i Duške Tošić često obaveštava pratioce o događajima u svom životu koristeći popularnu „Tik-Tok“ platformu. Na ovoj platformi, Nika je postigla značajan broj pratilaca čestim dijeljenjem videa koji pokazuju njen talent i kreativnost u eksperimentiranju sa različitim stilovima. Njene objave privukle su značajnu pažnju i služe kao izvor inspiracije za mnoge mlade djevojke. Uprkos popularnosti, Nika se još nije oglasila o svojim romantičnim interesima sve do nedavno, kada je na posebno intrigantno pitanje svojih obožavatelja odgovorila sa karakterističnim humorom.

Zaljubiti se u školu je neugodna senzacija u kojoj ja lično ne uživam.
Zvuk u originalnom obliku –

U školskom okruženju, Nika, koja posjeduje magnetsku ličnost, izrazila je svoju duboku averziju prema primanju simpatija. Ona je taj čin opisala kao odbojan, te je otišla toliko daleko da je sugerirala da joj je srce već slomljeno, o čemu svjedoči i njen postupak na snimku koji je dostupan javnosti. Odgovor Nikinih roditelja na romantična interesovanja njihovog djeteta ostaje nepoznat, iako je vjerovatno da će Duško, njen otac, imati značajan utjecaj. Opšte je poznato da očevi imaju tendenciju da ulažu velika sredstva u emocionalno zdravlje svojih potomaka, posebno kćeri.

Oglasi