ŠIK ENTERIJER SA PRELIJEPIM DETALJIMA – Screen House predstavlja kreaciju australijskog arhitekte Kartera Vilijamsona


Ono što ostavlja najbolji utisak u svakom domu jeste njegova kuhinja. Prostor za kuhanje ove kuće sastoji se od crnih kuhinjskih elemenata, crnih kožnih stolica i crnih okruglih keramičkih pločica u pozadini. Da bi učinio kuhinju ljepšom, dizajner se odlučio za bogato obojen drveni trpezarisjki sto i drvene lustere smještene iznad njega. Ovi komadi zajedno definišu prostor i pružaju mu šarmantan izgled. Kuhinjsko ostrvo je rađenp od svijetlog drveta takođe, dok je nekoliko drvenih lampi sličnog izgleda postavljeno iznad njega. Ispred se nalazi otvorena zelena terasa sa dekorativnim kamenim kaminom, koji pruža prirodan i pomalo neobičan izgled prostoru.

Dnevni boravak je spojen sa kuhinjom, a u njemu se nalazi i crna kožna sofa i izloženi zid od cigle koji pruža teksturni izgled. Čitav ovaj ambijent se nastavlja i napolju, dok su različite površine podjeljene staklenim vratima koja se protežu čitavom dužinom kuhinje kao i dnevne sobe. Eksterijer nastavlja kontinuitet trpezarije koja sa terasom dijeli identičnu betonsku platformu.

U kući se nalaze i dvije spavaće sobe, od kojih je jedna veoma posebnog izgleda, dok je druga uzbudljiva te veoma elegantna.

Oglasi