Tokom svog nastupa uživo u emisiji “Narod pita”, bivša zadrugarka Slađana Lazić, poznata i kao Slađa Poršelina ili Slađa Blinda, osjetila je vrelinu u međunožju. U haotičnoj emisiji bile su stalne svađe Slađe i njenog kolege Lepog Miće, koji je pokušao da otkrije svoje prijateljstvo sa Majom Marinković. Slađin jedinstven stil takođe je privukao pažnju, što je dovelo do komentara Lazara Čolića Zole, koji se pridružio emisiji. Pomno vas pratim. Nekima će možda biti nekonvencionalno da se žena oblači u trendi, ali nemoguće je predvidjeti kako će se njen izgled vremenom razvijati.

 

Zola priznaje da će Brinda nadmašiti Staniju. Ono što su mnogi primijetili je da Slađa ispod odvažne suknje nije nosila donji veš. Dok je pokazivala svoje tijelo i nevjerovatno poželjnu figuru, otkrila je i mali dio svoje haljine. Dok se spremala da pokaže haljinu, Slađa je otkrila nešto više, zbog čega je video brzo postao viralan na društvenim mrežama. Video možete pogledati ispod. Rijaliti “Zadruga 7 Elita” zvanično će početi 3. septembra, a vlasnica televizije “Pink” Leposava naziva se robotom Barbi lutkom. On je na svom Instagram profilu podijelio snimak razgovora sa Leposavom iu opisu videa napisao: Danima sam neispavan da sve završim u novom TV formatu “Elita”, osim tehnologije posljednje generacije koju sam uspješno stekli. Ova tehnologija posjeduje izuzetnu snagu obrade i ogroman potencijal za brzu i odličnu obradu.

 

Prikupite podatke s interneta i brzo analizirajte i predvidite buduće događaje! Prema riječima Željka Mitrovića, ovo je samo mali dio onoga što će biti ostvareno u ovom ekskluzivnom projektu. – A, jesam li vidio tog ekscentričnog Žeksao? Barbi Ljeposava je prokomentarisala, na šta je Mitrović odgovorio: Zdravo Leposava, nisam ja za tebe ludi Željko ili Žeks. Molim vas, nemojte se ponašati kao neispravan medicinski istražitelj. Prošle sezone sam te izbacio nakon mjesec dana jer nisi sve naučio, a sad sam te opremio sa 4 procesora. Slomljena vještice, nemoj da te uništim – uzviknuo je Željko Mitrović.

 

Oglasi