Nakon završetka snimanja serije “Tisuću i jedna noć”, glumci Berguzar Korel i Halit Ergenç doživjeli su značajne promjene koje su duboko utjecale na njihove živote i karijere. Berguzar Korel, koja je utjelovila zanosnu Šeherezadu u seriji, iznenadila je javnost svojim novim plavokosim izgledom, koji je bio daleko od njenog prethodnog izgleda.

Serija je također označila prekretnicu za tursku televizijsku industriju, postavši globalni hit i šireći fenomen sapunica. Berguzar Korel je svojom interpretacijom Šeherezade osvojila srca gledatelja diljem svijeta, dok je Halit Ergenç, koji je glumio Sulejmana Veličanstvenog, također postao svjetski poznat.

U stvarnom životu, njihova ljubavna priča također je privukla veliku pozornost medija. Halit je u to vrijeme bio u braku s drugom turskom glumicom, no njegova kemija s Berguzar na setu je bila očita. Nakon teške odluke da prekine brak, Halit je započeo ljubavnu vezu s Berguzar.

Njihova ljubavna priča, kako na ekranu tako i izvan njega, postala je inspiracija mnogima. Njihovo vjenčanje u kolovozu 2009. proglašeno je “spektakularnim turskim vjenčanjem stoljeća”, privlačeći pažnju širom svijeta i dodatno učvršćujući njihovu ikoničnost u turskoj filmskoj industriji.

Nakon nekoliko godina, Berguzar i Halit ponovno su se pojavili zajedno na televiziji, ovaj put u seriji “Ti si moja domovina”. Halit Ergenç je za tu ulogu morao proći kroz fizičku transformaciju kako bi savršeno utjelovio lik vojnika zarobljenog u ratu na Balkanu. Kako bi postigao idealnu težinu za ulogu, Halit je izgubio impresivnih 14 kilograma u samo šest tjedana, dok je Berguzar postigla gubitak od 7 kilograma.

Njihov režim prehrane uključivao je sirovo povrće, djelomično kuhano meso te eliminaciju šećera, glutena i mliječnih proizvoda. Ova promjena načina života pokazala se kao izazovna, ali su oboje uspješno održavali disciplinu zbog zahtjevnih snimanja.

Njihova priča nije samo ljubavna saga na ekranu, već i svjedočanstvo o dubokoj povezanosti između umjetnosti i stvarnosti, koja je ostavila neizbrisiv trag u srcima mnogih gledatelja diljem svijeta.

Oglasi