Rijaliti šou Zadruga nedavno je završio svoju šestu i poslednju sezonu, a Aleksandra Nikolić je pobjednica kroz glasove gledalaca. Mnogi takmičari su bili zatečeni njenom pobjedom, jer su vjerovali da će je Ana pobijediti. Uprkos protestima građana, Željko Mitrović je ukinuo emisiju, ali u medijima kruže glasine o novoj sezoni. Međutim, izvori ukazuju da će u predstojećoj sezoni nastupiti visokoobrazovani učesnici iz elitnog porijekla.

 

Zvezdan Slavinić i Anđela Đuričić bili su glavni učesnici u ovom rijalitiju. Nažalost, njihov put je iznenada prekinut samo nekoliko dana prije dugo očekivanog super finala, jer su diskvalifikovani zbog nasilničkog ponašanja prikazanog u emisiji. Shodno tome, Anđela i Zvezdan su se sada našli u nevolji u kojoj produkciji duguju vrtoglavih 100 hiljada evra na ime obeštećenja. Unatoč brojnim izazovima i preokretima u njihovoj vezi, uključujući Slavinićeve prijevarne postupke i njihove česte svađe, uspjeli su prebroditi oluju i preživjeti burno putovanje van emisije. Na kraju, Zvezdanova poruka na Tik Toku bila je svedočanstvo o snazi ​​ljubavi i podrške. Zvezdan i Anđela izašli su iz rijalitija u dugovima i bez dinara, što je navelo njihove faniove da im pruže ruku i osiguraju da par ne doživi da im nešto fali. Zvezdan se zahvalio svojim “bungisima” u Tik Tok videu, zahvalivši im se na podršci.

“Hvala na našim bungijima do prve uplate.” Zvjezdan je pisao. Obožavatelji su kući poslali desetak kutija punih kućnih potrepština, od maslinovog ulja do maramica. Čini se da ruže u njihovoj kući nisu u punom cvatu, a kriza je ozbiljna, jer je Slavinić već napisao do prvog honorara.