ŠARENO I VESELO: Zavirite u neobičan i zanimljiv stan uređen u bojama duge!

Ako ste danas neraspoloženi sigurni smo 100% da će ovaj članak sa svojim slikama i eksplozijom boja popraviti vaše raspoloženje. Danas ćemo vam pokazati jedan vrlo neobičan stan koji vas jednostavno neće ostaviti ravnodušnim.

Poznata dizajerka Amina Muchiolo ima veoma neobičan, šašav stil uređenja. Pastelne boje i dugine boje su dio njene ličnosti. Osim tih boja Amina je zaista vesela osoba vedrog duha koja je uvijek raspoložena za dobru zabavu i smijeh.

Ima neobičnu naviku da svake sedmice mijenja boju kose i frizuru, voli promjene i neobične stvari. Te kako sama kaže, vrijeme koje potroši prilikom pravljenja frizure ili farbanja kose, potpuno vrijede i da je to njeg stil života.

Osim njenog karaktra i njene kose, njen stan je baš zanimljiva oaza uređenja sa eksplozijom boja cijelog spektra. Danas ćemo vam pokazati njen stan koji je naravno sama dizajnirala, bez ikakve pomoći.

Ova talentovana dizajnerka se definitivno proslavila sa uređenjem svog stana i sa svojim stilom života i njene slike su se mogle pronaći u mnogo novina i širom internera. Pogledajte i samI:

Oglasi