ŠARENO I VESELO: RAZNOBOJNA KOLEKCIJA LUSTERA – proljeće je na pragu i vrijeme je da uživamo u šarenilu


Snowdrops lusteri svoju inspiraciju našli su od visibaba koje se uzdižu iz snijega i simboliziraju proljeće kao ni jedan drugi cvijet, a upravo zbog toga su i postale glavni izbor ovog odličnog dizajna.

Kreacija Stone Designs studija te proizvođača osvjetljenja innermost, Snowdrop lusteri predstavljaju predivne, aluminijske komade rasvjete. Snijeg u cvjetovima visibaba izgleda kao derivat difuzijske sfere lustera, koja se rađa iz predivno obojene opne vibrantnog okruženja u kojem se nalazi sijalica.

Kompozicija ovakvih komada rasvjete predstavlja prepoznatljivu scenu mjeseca marta, u kojoj nezaustavljivi pupoljci proljeća uzdižu svoje glave iz tankog snježnog pokrivača koji se polahko topi. Tople boje ovih lustera popravljaju raspoloženje i čine da se osjećamo divno.

Koju god metaforu da predstavljaju, Snowdrop lusteri dolaze kao nedvosmisleni estetski komadi. Istovremeno su modernog i retro stila, ovi komadi rasvjete su živopisan i zabavan pristup kreiranju delikatnih proljetnih pupoljaka i izgledaju prelijepo u različitim prostorijama, ne samo kućnim, već i onim javnim.

Oglasi