Na društvenim mrežama već nam je svima poznato da možemo da pronađemo razne informacije i sve nam je postalo lako dostupno. Naime, veliki je broj stranica na kojima se svakodnevno objavljuju razni sadržaji a neki od tih sadržaja nas i oraspolože i nasmiju do suza. Danas nam jedna zanimljiva priča dolazi iz Srbije koja bi trebala po svemu sudeći da bude tužna ali je ipak uspjela da nasmije veliki broj ljudi.

 

Riječ je o nadgrobnim spomenicima. Ova priča dolazi iz Mladenovca , to je selo u Srbiji a u priči se radi o jednoj djevojci koja je nažalost preminula u svojoj 18. godini. Njena porodica se sjetila zanimljivih stvari jer kako je danas većina današnje omladine bila mnogo vezana za svoj mobilni uređaj njena porodica je odlučila da njen nadgrobni spomenik napravi u obliku njenog telefona. To je posjetiocima groblja veoma zanimljivo te pa su mnogi izvadili svoje telefona i slikali ovaj spomenik jer se ovo rijetko kad viđa.

 

Naime, jedan spomenik je posebnu pažnju privukao a riječ je o čovjeku koji je preminuo a na njegovom nadgrobnom spomeniku nalaze se slike njegovih ljubimaca sa kojima je živio do kraja života. Ono što je zanimljivo u ovoj priči je to da su svi ljubimci preminuli prije njega pa je on ovaj spomenik napravio prije smrti. On je imao želju da njegovi ljubimci budu na spomeniku pored njegove slike jer kako je rekao oni su mu bili vjerni do kraja života. Oovo su veoma čudne i zanimljive ideje. Šta vi mislite o ovome?