Nakon nekoliko dana provedenih u bolnici, folk pjevač Radiša Trajković Đani konačno je otpušten i vraćen kući. Međutim, njegovi obožavatelji i javnost su se zabrinuli kada su čuli vijest o njegovoj hospitalizaciji. Iako nije bila raspoložen da razgovara o tome, njegova supruga Slađa potvrdila je da je Đani sada kod kuće. Ona je otkrila da je pjevači zaražena virusom, ali nije navela detalje o konkretnoj infekciji. Nažalost, i Slađa je lošeg zdravlja jer ima slične simptome kao i njen suprug.

 

Incident se dogodio nakon Đanijevog nastupa u jednom klubu. Uprkos lošem osjećanju po dolasku, Đani je pokazao profesionalizam i nastavio da nastupa na sceni, dajući sve od sebe publici. Ipak, mogao je da izdrži samo prvi set pjesama prije nego što se iznenada razbolio. Đani je odmah prebačen u bolnicu na potrebnu medicinsku pomoć. Kako bi naglasio težinu situacije i stanje pjevača, njegov sin je čak poslao slike vlasnicima kluba.

Radiša Trajković Đani slovi za jednog od najomiljenijih pjevača u zemlji, koji svojim nastupima konstantno izaziva ogromno interesovanje publike. Njegovo izvanredno prisustvo na pozornici, hitovi na top listama i istinsko umijeće privlače mnoštvo obožavatelja na svaki koncert. Ono što ga istinski izdvaja od drugih pjevača i utvrđuje njegovu jedinstvenost u svom žanru je njegova harizmatična izvedba i prepoznatljiv glas. Međutim, takva popularnost ima cijenu. Njegove veoma tražene predstave često uključuju visoke cijene ulaznica i često su rasprodate. Đanijevi koncerti su evoluirali u velike spektakle, što je zahtijevalo opsežnu produkciju i sate pripreme. Organizatori događaja i prostori koji koriste Đanijeve usluge moraju biti spremni izdvojiti značajna finansijska sredstva kako bi osigurali nezaboravno iskustvo publici.

 

Đani uvijek daje sve od sebe da oduševi svoju publiku i stvori nezaboravne uspomene, uprkos zahtjevnosti i visokim cijenama svojih nastupa. Njegova ljubav prema muzici i posvećenost su evidentni na svakoj emisiji, čineći njegove koncerte nevjerovatno emotivnim i energičnim.

Oglasi