Nakon što je dobila dvije odvojene tužbe koje je protiv nje podnijeo njen bivši partner Miroslav Ilić, Mirjana Antonović se obratila Fejsbuku kako bi izrazila trijumf i prenijela mu jasnu poruku. Prva tužba bila je usredsređena na progon, dok se druga oko otkrivanja sudskih podataka. Međutim, oba slučaja su na kraju okončana u Antonovićevu korist, a sve troškove snosi država. Antonovićeva je njenoj mreži nagovijestila da će pauzirati u radu sa Ilićem, koji je slučajno otac njenog sina. Umjesto toga, ona prihvata život i nedavno je obilježila rođendan svog zeta Bila, koji je uspješan doktor koji živi u Americi. Ona je radosno podijelila slike sa proslave na društvenim mrežama kako bi obilježila tu priliku.

 

Mirjana je taj značajni događaj proslavila zajedno sa kćerkom, unukom i zetom. Namjerno je odlučila da se ne zadržava na svojoj tekućoj pravnoj borbi s Miroslavom, gdje nastoji da ga dokaže kao oca svog sina Devina. Mirjanini pratioci na pomenutoj društvenoj mreži izrazili su podršku njenoj odluci da nastavi sa svojim životom i zanemari muškarca koji je godinama izbjegavao odgovornost za svoje postupke. Većina ljudi na Balkanu je upoznata sa tužbom Mirjane Antonović protiv njenog bivšeg partnera Miroslava Ilića, kojom ona traži da se utvrdi njegovo očinstvo nad Devinom.

 

 

I pored uspješno dobijene DNK analize, malo je poznato da je mrčajevački slavuj uzvratio protivtužbom. Bivši romantični partneri vodili su se u dugotrajnom pravnom sporu koji je privukao pažnju tabloida, što je izazvalo zabunu u javnosti u pogledu tužioca i tuženog i prirode tužbe. Navodno je Miroslav, nakon što je priznao Devina kao sopstveno dijete, krenuo u tužbu protiv Mirjane. Njegov advokat je tvrdio da je Mirjana prekršila pravila otkrivanjem javnih detalja u vezi sa suđenjem, prošlim događajima i privatnim informacijama. Prema pisanju tabloida, suđenje je još u toku. Miroslav se, s druge strane, ponaša kao da nije dobio nikakvu prepisku u vezi sa demantijem njegovog sina. Ovakvo ponašanje je slično ponašanju njegovih obožavatelja, što je vidljivo iz prepunih koncertnih dvorana širom Balkana.

 

Oglasi