Kažu da je razvod nakobn smrti nekog voljenog najstresniji proces koji neka osoba može da doživi. Tu su osjećali povijeđeni a ako par ima i djecu sve se puno više komplikuje. I na javnoj sceni u Srbiji se u posljenje vrijemedešava sve više raspada brakova. Nakon  dugotrajne veze duge 24 godine, Dragana Mirković donijela je odluku o raskidu braka. U priopćenju o pojedinostima razvoda, poznata pjevačica otkrila je kako ona i njezin suprug već duže vrijeme vode odvojene živote. Nadalje, otkrila je da je Toni Bijelić napustio dvorac prije godinu dana i od tada u njemu ne živi.

 

Raspad braka Dragane Mirković bio je šok kako za njezine vjerne obožavatelje, tako i za one koji su vjerovali da će njezina zajednica s Tonijem potrajati u nedogled. Pratitelji njezine karijere i osobnog života tijekom posljednja dva desetljeća njezinu su vezu smatrali modelom izvrsnosti, svijetlim primjerom skladnog i zadovoljavajućeg obiteljskog života.

Pjevačica je, kako se doznaje, odlučila potražiti stručnu pomoć nakon što je Dragana priznala da ona i njen suprug već nekoliko godina nisu u bliskoj vezi.

Potražiti stručnu pomoć bila je Draganina odluka. Tipična je i korisna radnja za pojedince da se u takvim okolnostima uključe u razgovore sa stručnjacima. To nije pokazatelj bilo kakvih problema s mentalnim zdravljem, već sredstvo da se ublaži teret na njezinu umu i olakša njezino putovanje.

Osoba s kojom se savjetuje je netko od koga je već tražila vodstvo, jer to smatra oblikom mentalnog održavanja. Čak iu vremenima kada je trebalo donijeti važne poslovne odluke, prepoznala je vrijednost traženja stručnosti ove žene.

 

Prema Draganinim riječima, terapeut joj je savjetovao da se odmori od trenutne okoline kako bi pronašla mentalnu bistrinu. Često je u ovakvim situacijama korisno promijeniti okolinu, a odabir toplijih destinacija pozitivan je izbor.

Razvod i osobni život Dragane Mirković dospjeli su u središte pozornosti javnosti, a važno je napomenuti da se ona nosi i sa značajnim zdravstvenim problemom vezanim uz štitnjaču. Ovo stanje, kako je ranije otkrila, rezultat je njezine sklonosti šutjeti o raznim aspektima svog života i potiskivati ​​mnoštvo stresnih situacija.

Simptomi povezani s ovim zdravstvenim problemom predstavljaju značajne izazove i mogu ometati svakodnevno funkcioniranje, stoga su oni u njezinom najbližem okruženju optimistični da napetost koja je posljedica raspada njezina braka neće pogoršati njezino zdravstveno stanje.

Biografija:

U dobi od 15 godina postigla je nevjerojatan podvig objavivši svoj debi singl, koji ju je odmah izbacio među zvijezde kao najmlađu pjevačku senzaciju u bivšoj Jugoslaviji. Tijekom svoje slavne karijere proizvela je impresivnu kolekciju od preko 20 albuma, koji su prikupili nevjerojatnu nakladu od 700.000 primjeraka.

Prepoznavši njen golemi talenat, Udruženje radio stanica Srbije dodijelilo joj je 1993. godine prestižnu titulu “Pjevačica decenije”, a dijaspora ju je pozdravila kao drugu najomiljeniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ). Njezina izvanredna postignuća proslavljena su brojnim priznanjima, uključujući devet željenih Oscara popularnosti, a 2008. godine cijenjeni bugarski televizijski kanal “Balkanika” okrunio ju je za vladajuću kraljicu balkanske glazbe.

Njezini su koncerti privlačili ogromne gužve, a posjećenost je često dosezala nevjerojatnih 50.000 strastvenih obožavatelja. Izvanredan trenutak dogodio se tijekom njezinog očaravajućeg nastupa u Leskovcu sredinom 2018., gdje joj se procjenjuje da joj se oko 80.000 vjernih pratitelja pridružilo u euforičnom zboru. Proširujući svoj umjetnički repertoar, otisnula se i u svijet glume, osvojivši publiku glavnom ulogom u filmu “Slatki snovi” te nastupivši u još dvije austrijske produkcije.

Oglasi