Slično brojnim drugim parovima, za poznate javne ličnosti je tipično da se upuštaju u sukobe i doživljavaju periode previranja unutar svojih bračnih veza. Ovo je način na koji se Jovana i Željko Joksimović suočavaju sa preprekama unutar sopstvenog brakaa. Započevši svoj pjevački i novinarski put, ovi istaknuti krenuli su u zajednički život prije više od deset godina i za sve to vrijeme efikasno su uspjeli da prebrode sve izazove koji su se pojavili i tako sačuvali integritet svoje veze.

U stvari, oni ne samo da su savladali ove prepreke već su zbog njih i ojačali. Ljudi koji ih poznaju mogu potvrditi da su uspjeli poboljšati svoj odnos i prihvatiti međusobne snage i slabosti, što je neophodno za postizanje harmonije. Imaju troje dece zajedno, a njihov lični i profesionalni život trenutno cveta. Željko i Jovana su jedno drugom oduvijek bili najveća podrška, njegujući odnos zasnovan na ljubavi, povjerenju i zajedničkoj viziji profesionalnog uspjeha. Jovana je nedavno otputovala u Brisel nakon što su vlasnici televizije K1 odlučili da kupe uglednu novinsku agenciju “Tanjug”.

 

Ovo putovanje pružilo je Jovani izuzetnu priliku da bude prisutna na značajnom događaju koji će ne samo da podstakne njenu karijeru, već i pomogne u širenju njene kompanije novim vlasništvom. Juče je svečano otvorena Evropska redakcija (ENR), inicijativa saradnje koju čini 18 evropskih novinskih agencija, uključujući i Tanjug. Glavni cilj ovog poduhvata je ponuditi nepristrasno i nezavisno pokrivanje najvažnijih evropskih pitanja. Ispunjena ponosom, Jovana je otišla na Instagram kako bi svojim pratiocima otkrila konkretne detalje, ne ostavljajući neizvjesnost u pogledu svog ličnog postignuća.

 

Oglasi