Toni Bijelić i Dragana Mirković su u javnosti prepoznati kao jedan od najkompatibilnijih parova u Srbiji, iako Toni cijeni svoju privatnost. Opšte je poznato da imaju dvoje djece, a to su Marko i Manuela. Osim što je u braku sa renomiranom folk pjevačicom, Toni je stekao slavu i kao uspješan preduzetnik u Evropi. Njegov primarni fokus poslovanja vrti se oko ulaganja u automobilsku industriju, posebno u luksuzne automobile u vrijednosti od preko 70.000 eura. Osim toga, posjeduje građevinsku kompaniju i ponosni je vlasnik renomiranog dvorca Ebenfurt u Austriji, koji su on i Dragan zajedno obnovili.

 

Za razliku od toga, Dragana Mirković je cijeli svoj život posvetila muzici i dosljedno daje izvanredne nastupe. Publika je oduševljena njenom energijom i osmijehom, a njen glas slovi za jedan od najizrazitijih u regionu. Iako je nadaleko poznata kao pjevačica koja nije pretrpjela nikakve kozmetičke izmjene, nedavna fotografija na njenom Instagram nalogu izazvala je debate o njenom izgledu. Određene osobe su istakle upadljive razlike između njenog izgleda na toj fotografiji i njenog sadašnjeg identiteta, ali većina njenih obožavatelja i dalje je zadivljena njenom inherentnom ljepotom.

 

Dragana Mirković i Toni Bijelić predstavljaju primjer ideje da ljubav i uspjeh u poslu mogu lijepo koegzistirati. Njihova nepokolebljiva podrška i posvećenost jedno drugom čine ih moćnim i skladnim duom koji plijeni pažnju i motivira bezbroj drugih.

 

Osim što su poznati na Balkanu, Toni Bijelić i Dragana Mirković su ugled u Austriji stekli i zbog značajnog doprinosa kako u poslovnom tako i u umjetničkom stvaralaštvu. Toni Bijelić, uspješan preduzetnik, prvenstveno se bavi automobilskom industrijom, ali se bavi i drugim aktivnostima. Njegova akvizicija “Majbaha”, proizvođača luksuznih automobila, pokazuje njegovu poslovnu sposobnost i sposobnost da se širi i napreduje. Osim toga, on je ponosni vlasnik uspješne građevinske kompanije, naglašavajući njegovu svestranost kao investitora u različitim industrijama. Što se tiče Dragane Mirković, njena slava kao renomirane folk pjevačice širi se i van regiona jer plijeni publiku ne samo na Balkanu već i u Austriji. Njeni koncerti u Austriji stalno privlače veliki broj predanih obožavatelja, a njene pjesme se često puštaju na brojnim radio stanicama, učvršćujući njenu popularnost.

Oglasi