RAJ DALEKOG ISTOKA – kada nastupe hladniji dani, mnogima ne preostaje ništa drugo nego da spakiraju svoje kofere i krenu na neku udaljenu i egzotičnu destinaciju


Six Senses Con Dao je prelijepi spa centar smješten u jednom od najljepših vijetnamskih arhipelaga. Samo njegovo ime podsjeća nas na 6 čula budizma, za razliku od 5 osjetila koja su poznata u ostatku svijeta, pri čemu je svatko od njih posvećeno jednom tretmanu u ovom luksuznom odmaralištu.

Kao i svi ostali objekti marke Six Senses, ovaj se također nalazi na jednoj udaljenoj destinaciji, do koje se vrlo lako dolazi – ovdje stižete za nepunih 45 minuta avionom.

Na ovom mjestu također ima i veliki broj restorana u kojima možete uživati, kao što su Six Senses Con Dao u kojem se servira tradicionalna vijetnamska kuhinja, te azijska miješana kuhinja koja dolazi u kombinaciji sa internacionalnim, a posebno mediteranskim jelima.

Spa centar koji je u sklopu ovog odmarališta predstavlja mjesto u kojem se možete odmoriti ali i sakriti od buke koju sa sobom nosi svakodnevica. On svojim gostima nudi 4 zatvorene sobe za tretmane, jednu sobu sa Thai terapijom, 3 prostora za tretmane na otvorenom, paviljon za jogu i meditaciju, te bar sa svježe cijeđenim sokovima.

Oglasi