Milena je otvorila dušu o svojoj najvećoj ljubavi!

Milena Kačavenda je sinoć tokom njihove žurke pričala sa Mensurom Ajdarpašićem i poverila mu se kako je izgledao njen brak sa bivšim mužem i žašto su donijeli odluku da se razvedu. Prvi put je sada javno pričala i o tome kako se potukla sa bivšom ženom Dada Polumente.

– Muškarac kad voli jednu ženu, to ti je čudo – rekao je Mensur.

Sa Srđanom sam živela, on je moj prvi muškarac i za njega sam se udala. Ja sam ono što ja jesam i sa njim sam bila individualac. Jedina sam u Beogradu smela, Mensure on jednom u godinu i po on uzme da popije i svi me zovu kuku lele, ja dođem i kažem: “Pi*ko kući” i on ide kući – rekla je Milena.

Pobijem se u klubu, raščerupam ženu bivšu od Dada Polumente, Ana Mariju, unakazim je od batina, oni zovu Srđana on kaže da spava i ugasi telefon. I najviše mrzim pretnje, Srđan i ja smo se razveli i svi me sad testiraju, nismo u nikakvom odnosu, nismo se svađali samo je jedan dan predložio da se razvedemo i niko ne zna zašto – rekla je Milena.

– Prestolonaslednika Bulića ću je*ati. Poslao mi ženu, što nije došao sam. Ona došla i cela se tresla, nije joj dobro jer se ne zna kako ću ja reagovati – rekla je Milena.

Izvor:sd.rs

Oglasi