Pjevačica Ceca Ražnatović je već decenijama najpopularnija pjevačica na domaćoj javnoj sceni. Njena karijera je krenula ulazno početkom devedesetih godona kada se udala za Željka Arkana Ražnatovića koji je tada bio član kriminalnog klana i bio je veoma utjecajan pa se na radioju puštale samo Cecine pjesme.

 

Oni su dobili dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju, a nakon Arakonove smrti Ceca se posvetila odgoju djece ali i muzičke karijere pa su Anastasija i Veljko postali vrlo popularni zahvaljujući roditeljima. Veljko je oženjen sa djevojkom iz Titela Bogdanom koja mu je prije nekoliko dana podarila još jednog siina kojem su ponosni roditelji dali ime Krstan. Njegov stariji brat Željko jedva je čekao da mu se rodi brat s kim će moći da se igra kad malo poraste.

 

Sada se svi nalaze u Cecinoj vili na Dedinju , mada je Veljko rekao da će da se preseli u Titel jer mu je tamo mirnije , nema gradske buke a to mu trenut no odgovara. Naime, Veljko i Bogdana su od Bogdaninih roditelja dobili kuću na poklon a u kojoj namjeravaju da žive. Veljko planira da na svom imanju pokrene školu boksa a ta kođer ima i pse a povremeno pomaže puncu i punici koji imaju farmu pilića te su jako vrijedni i imunu ljudi. Nedavno je Bpgdana objavila sliku iz šetnje na kojoj se nalazi Željko i mali Krstan u kolicima , a oni su na slici prekrili lice maom Krstanu sa emotikonom srpske zastave jer je imali ima tek mjesec dana od rođenja.