Pjevačica Ana Nikolić se, od kada je u velikoj mjeri sukob sa bivšim saradnikom Sašom Mirkovićem, namjerno skrivala, distancirajući se od medija. Nakon toga se pojavio video koji prikazuje Sašu sa primjetnim povredama lica, što je dolilo ulje na ionako intenzivne spekulacije oko njihove svađe. Nedavno je Anina fotografija snimljena u lokalnom kafiću dospjela na brojne platforme društvenih medija, privlačeći pažnju obožavatelja i posmatrača zbog neočekivanog prisustva Mace Discrecia i nekoliko osoba u pratnji.

 

Fotografija prelijepo dočarava pjevačicu, čije lice krasi blistav osmijeh koji odiše nepogrešivom aurom čiste sreće i zadovoljstva. Nakon izbijanja skandala koji je potresao čitavu estradu i u kojem je imala zapaženu ulogu, Ana je donjela svjesnu odluku da se povuče u svoj voljeni rodni grad, Donju Mutnicu, smještenu u blizini Paraćina. Vrijedi naglasiti da je Ana u posljednje vrijeme postala žarište medijskog nadzora, u velikoj mjeri zbog njenog široko objavljenog spora sa Mirkovićem, kao i zbog njene stalne svađe sa Acom Lukasom.

 

Međutim, još više pažnje privukao je snimak Ane Nikolić, na kojem se vidi pjevačica sa vidljivim povredama, što je izazvalo zabrinutost njenih kolega, prijatelja i obožavalaca. Pored toga, njene komšije su prijavile da su primijetile značajnu promjenu u njenom ponašanju i izrazile čežnju za povratkom stare Ane Nikolić. Novinari su čak posjetili njen stan i otkrili spuštene roletne i pretrpanu terasu. Na ulaznim vratima njenog stana nalaze se ogrebotine, dokaz da je Anina pijana, što joj onemogućava da ih otključa kada se vrati kući. Ana je trenutno na odmoru i čini se da uživa. Jasno je da je Ani preko potrebna profesionalna pomoć, a nadamo se da će odmah potražiti pomoć. Ostaje nepoznato gdje se nalazi njena kćerka, kao i identitet njenog staratelja.

 

Oglasi