Kada se uzmu u obzir svi predsjedniki Srbije od raspada Jugoslavije, nemoguće je previdjeti kontroverznu figuru Aleksandra Vučića. Uprkos podjelama u javnosti, Vučić je nesumnjivo izvršio značajan uticaj. Dok ga starije generacije obožavaju, mlađe gaje sumnje u njega, što dovodi do kritika iz raznih izvora. Brojni ga optužuju da je petljao u nedavne izbore u Srbiji kako bi produžio predsjednički mandat lidera SNS.

 

Bez obzira na nečije mišljenje o njemu, ne može se poreći da se ovaj političar odlično snalazi u medijskom menadžmentu i da je uspješno prisutan u svim aspektima javnog života. U posljednje vrijeme suočio se s sprdnjom zbog svojih osebujnih, ali inovativnih reklama, gdje izlazi iz frižidera kako bi uvjerio ljude da glasaju za njega. Iako je zabavna, ova reklama se čini prilično efektnom. Porodica Vučić, kao i svako političko domaćinstvo, stalno se suočava sa prismotrom medija i kritičara, a oni se trude da ograniče svoju ekspoziciju u javnosti. Tamara Vučić, njegova sadašnja supruga i bivša TV voditeljka, takođe nastoji da ne privuče pretjeranu pažnju.

 

Ona dobro razumije količinu negativne pažnje koju javna karijera njenog supruga može privući. To je razlog zašto pokušava da se distancira od reflektora i trenutno radi kao savjetnik u Ministarstvu. Štaviše, ona se posvećuje pružanju pomoći ranjivim grupama pojedinaca i obično se suzdržava od pojavljivanja u emisijama i izvještajima povezanim sa njenim mužem. Često je vezuju za elegantan i raskošan smisao za modu i trudi se da se ponaša kao prava dama. Ipak, mnoge je iznenadilo kada su je ugledali u farmerkama i sakou. Možete formirati svoje mišljenje o tome kako joj pristaju i da li odstupaju od njenog tipičnog stila.

Oglasi