Lui, porijeklom iz Engleske, naišla je na tampon u sobi svog dečka za koji je znala da nije njen.

Njeno rješenje ove nevolje naišlo je na različite odgovore, pri čemu su jedni aplaudirali kao briljantnom, a drugi doveli u pitanje njen razum, ostavljajući mnoge neodlučne da li je “genijalan ili psihopatski”.
Otkrila je lične predmete drugih žena.
Tokom svog prvog boravka u studentskoj sobi svog dečka, Lui je posmatrala skriveni tampon i maskaru dok mu je sedela u krilu i naslonjena. Ovi ženski proizvodi, koje je navela kao “ženske stvari”, otkriveni su u njegovom ormaru.
Tokom svog videa, ispričala je kako je pitala svog dečka o vlasništvu nad određenim stvarima u njegovoj sobi. Uvjeravao ju je da nijedna druga žena nikada nije ušla u njegovu sobu. Međutim, on je nagađao da su predmeti možda pripadali prethodnom korisniku sobe.
Lui je izrazila svoje emocije i izjavila: “Nakon što sam otkrila tampon i maskaru ispod komode mog dečka i njegovog naknadnog poricanja, bilo je imperativ da sprovedem istragu.” U tom trenutku je osmislila pametnu strategiju.


Strateški plan je dobro osmišljen nacrt koji ocrtava ciljeve i ciljeve organizacije. To je sveobuhvatan plan koji detaljno opisuje korake potrebne za postizanje ovih ciljeva. Strateški plan uzima u obzir sve neophodne faktore koji mogu uticati na organizaciju, uključujući tržišne trendove, industrijsku konkurenciju i nove tehnologije. To je vitalni alat za svaku organizaciju koja želi ostati ispred krivulje i osigurati da ostane konkurentna.
Umjesto da izazove komešanje i galamu, odlučila je da preduzme akciju. U njenoj TikTok objavi prikazana je opsežna istraga u kojoj je otkrila: “Ispod Finovog ormara, nalaze se tampon i maskara, a on poriče da je imao djevojku. Ovi predmeti nisu stari, o čemu svjedoči nedostatak prašine na njima.


Nakon toga, Lui se obratio proizvođaču kako bi dobio informacije o datumu proizvodnje tampona. Koristeći serijski broj, mladi detektiv je uspio prikupiti dodatne detalje i uspostaviti vremenski okvir koji se odnosi na Graceinu romantičnu uključenost. Graceina zaposlenica je odgovorila na njen upit, otkrivajući da je tampon napravljen 11. decembra 2019. godine, a na sreću, to je bilo prije početka njene veze sa partnerom.

@loissa4 #tampax ♬ original sound – Lois Sa

Nakon što je prikupio više od devet miliona pregleda, video je postao nadaleko cijenjen zbog uspješnog pokušaja razotkrivanja misterija oko tampona. Brojni pojedinci aplaudirali su kreatoru za njihov izuzetan trud. Jedan komentator je napisao: “Nisam siguran da li je ovo briljantno ili suludo”, dok je drugi uzviknuo: “Ovo je zaista neverovatno.
Prema Brightsideu, neki pojedinci su to smatrali “crvenom zastavom” i savjetovali su joj da vjeruje svom dečku. Međutim, jednoj ženi je situacija bila zabavna i upitala je: „Zašto svi prave tako veliku stvar od ovoga?

Oglasi