PRIPREMA ZA ZIMSKE PRAZNIKE: Tri uradi sam projekta za praznično dekorisanje doma!

Uradi sam projekti su zabavni i ponekad zahtjevaju prisustvo i pomoć cijele porodice a time donose veoma mnogo zabave a rezultati su fantastični. Prilikom dolaska zime i sa zimom zimskih praznika, već počinjemo sa dekorisanjem i pripremom doma za praznike.

Uradi sam projekti su odlični načini da unesete praznični duh u dom na svoj način, unikatnim ukrasima i dekoracijama. Iako mnoge dekoracije i stvari možete i sami pronaći u raznim prostorima namještaja i radnjama – Vi sami možete napraviti šta god želite, po mjeri, boji i izgledu a najbolje od svega jeste što će vas izaći veoma jeftino.

Odaberite ramove po želji kao i slike i jednostavno ih izložite negdje u domu. Ovo je najlakši način dekoracije a niste ni svjesni koliko predivno može da izgleda!

Zakačite vijence na duge trakice i izložite ih u trpezariji ili dnevnoj sobi. Ovog načina dekorisanja se rijetko ko sjeti a vi ćete imati unikatnu dekoraciju!

Ove simpatične poklon slike je veoma jednostavno napraviti. Odaberite materijal po želji i obložite ga oko platna i napravite mašnu od drugog materijala po želji.

Oglasi