Prije nepunih sedam godina rođen je najstariji sin Seke Aleksić, Jakov Piljkić, nakon pjevačičine mukotrpne borbe za djecu. Uprkos željnom iščekivanju, njegovi roditelji i porodica su se potrudili da ga ne razmaze i odlučili su se za vještačku oplodnju. Umjesto toga, od samog početka su mu usađivali prave vrijednosti, što je rezultiralo izvanrednim i ponosnim dječakom za Seku. U nježnoj dobi, Jacob je savladao abecedu i čitao dječju Bibliju više puta. Njegov evidentni umjetnički talenat sada će biti prikazan u školi od ove jeseni. Seka Aleksić je na Tviteru ponosno objavila da je od 1. septembra njen sin šampion. Nakon što je dobila spisak školskih drugova za učenike prvog razreda, Seka je kroz suze izrazila veliku radost.

 

Ovo je radost koju svaki roditelj želi, istinski Božji blagoslov. Sekine riječi izazvale su veliku pometnju među njenim pristalicama, koji se prisjećaju izazova sa kojima se suočavala na putu da postane majka i koliko je bila oduševljena kada joj se rodio sin Jakov. Oni koji poznaju Seku, uključujući prijatelje, poznanike i kolege, čestitali su joj tokom dana. Za nekoliko godina proći će kroz sličnu situaciju sa svojim mlađim djetetom Jovanom. Seka Aleksić i Veljko Piljikić odavno su u javnosti cijenjeni kao jedan od najkompatibilnijih parova, zbog čega je mnoge iznenadila vijest o bračnim sukobima. Izvještaji o potencijalnom razvodu počeli su da kruže kada su prestali da se pojavljuju zajedno u javnosti, a na njenom Instagram profilu nije bilo porodičnih slika na kojima je često dijelila dragocjene trenutke.

 

Gostovanje na predstavama i putovanja sa umjetničkim direktorom i stilistom Stanislavom Zakićem samo su dolili ulje na vatru i dodatno podstakli nagađanja. Seka Aleksić i Veljko Piljikić su odlučili da se ne zadržavaju na optužbama i ignorisali su negativne komentare, smatrajući da bi njihovo negiranje bilo besmisleno. Nedavno su dobili potvrdu o čvrstom stanju svog braka putem platforme društvenih mreža koju često koristi poznata pjevačica. Na ovoj platformi je objavila divne slike sa svojim pratiocima kako bi proslavila 40. rođendan svog supruga, što je značajna prekretnica za par.

 

Oglasi