PRELIJEPE KLUPE ZA UŠTEDU VAŠEG PROSTORA – sezona uživanja na otvorenom je službeno počela

Ako niste još uvijek izabarali namještaj za eksterijer ili želite promijeniti nešto u svom ambijentu, predstavljamo vam jednu vrlo praktičnu i zabavnu ideju za opremanje vanjskih površina.


Klupa za sjedenje L oblika s prostorom za odlaganje stvari

Dodatni prostor za smještaj je sve što nam treba iz razloga što postoji mnogo stvari koje je potrebno odložiti na sigurno, pa čak i kada je vaš prostor malih kvadratura, jer nered jednostavno nikada nije potreban. Klupa s prostorom za odlaganje stvari može biti vrlo prostrane i funkcionalne, ali ovo ne možete znati dok ne podignete poklopac. Poklopac odnosno sjedište, biti će odlično skriveno jastucima ili samo sa nekoliko deka koje možete koristiti za dodatni komfor. Ovakva klupa može predstavljati super dodatak maloj terasi ili balkonu zbog toga što delikatne male površine ne smiju biti zatvarane sa različitim predmetima.

  

Klupa L oblika bez prostra za odlaganje

Ono što je najbolje u slučaju ovakvih klupa jeste da izgledaju posebno lagano i plutajuće, što je moderno, stilski i odliočno za male prostore, koji ne bi trebali sadržavati namještaj teškog izgleda. Ako se opredijelite za sjedište klupe od betona, vaš vanjski prostor će izgledati vrlo šik i savremeno, dok će drvo dodati udobnost i učiniti ambijent gostoljubivijim. U slučaju vrlo malih kvadratura možete se odlučiti za sklopive inačica klupa koje se vrlo lako mogu pričvrstiti bilo gdje.