PRELIJEPA ZIDNA LAMPA – BALLET – Ako ste u potrazi za neobičnim i predivnim zidnim lampama, kao asesoarima interijera, predstavljamo vam pravu stvar za vas


Balet je predivna, fluidna kolekcija lampi kreirana iz eksperimentalnog rada kompanije SIMETECH® a definitivno je napravljana kako bi impresionirala. Ovaj je marerijal izrađen od strane Arthura Alvareza, i nagrađen je najboljim djelom godine u kategoriji inovativnih rješenja prozirnih difuzora osvjetljenja, koji ovim lampama daje većinom iskonsko unikatan izgled.


Oblik lampe je formiran u dva oblika, superpozicioniranom ili grupiranom, što omogućuje slobodu te fleksibilnost materijala. Rezultirajući volumeni djeluju fluidno i prirodno zbog blagog toka i upadljivog dizajna SIMETECH® tvrtke. Asimetrija ovog osvjetljenja omogućuje promjenu svoje forme ovisno od strane sa koje se promatra, stvarajući ujedno konstantan ples između svjetlosti i sjena. Ovakve lampe su odlične za moderne interijere bilo koje vrste, a posebno za kreiranje umirujućeg ambijenta u vašoj spavaćoj sobi.

Oglasi