PRELIJEPA VILA SA SICILIJE – ukoliko volite mramor i prirodan kamen, onda ćete se odmah zaljubiti u ovu Villa Rivest kuću


Prelijep suvremeni dom na Siciliji koristi različite vrste mramora u raznovrsnim finišima kako bi interijeru i eksterijeru pružio profinjen i luksuzan ambijent. Uklapajući jedinstven i izuzetan šarm Magraf mramora, arhitekt Mauricio Giamarinaro odradio je nevjerojatan posao prilikom kreiranja ove kuće, koja je u isto vrijeme nenametljiva i zadivljujuća.

Od fasade koja je obložena toliko brižno dijagonalno rezanim mramorom Grigio Ducale, do mramora koji prekriva kupaonicu, ovaj dom predstavlja jedinstvenu magiju ovog prirodnog kamena.

S jednostavnim minimalističkim stilom, interijeru ove talijanske kuće nedostaje boja i suvišnih stvari. Bijela je dominirajuća nijansa unutrašnjosti, dok namještaj tamnijih nijansi unosi kontrast i osigurava otvoren životni prostor. Kamin kreiran od Pietra Pernice mramora, učvršćuje ovu ideju tamnih i svijetlih tonova, koji su stopljeni zajedno, čak i u kuhinji koja je okupana prirodnom svjetlošću i kupaonici koje posjeduje sve prednosti Bianko Thassos pločica.

Pored upotrebe prirodnih i kompozitnih mramornih finiša, ovo je jedan živopisan, otmjen i sofisticiran talijanski dom koji se itekako vizualno ističe.

Oglasi