All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEP DIZAJN TIMOTIJA OLTONA

loading...

PRELIJEP DIZAJN TIMOTIJA OLTONA – Timoti Olton poznat je po svom dizajnu retro stila, ručno tretiranom kožom i jako često, grubim stilom


Međutim, ovaj svjetlom okupan stan u Sidneju prikazue iznenađujuće uglađenu, modernu stranu britanske kompanije koja se bavi kreiranjem namještaja i enterijernim dizajnom.

Za kreiranje ovog enterijera bila je zadužena kompanija Coco Republic, a njegov nevjerovatan izgled postignut je upotrebom širokog opsega ručno kreiranih i autentičnih dizajnerskih karakteristika Timotija Oltona.

Coco Republic Design Centre predstavlja jedan od najdinamičnijih i najprepoznatljivijih dizajnerskih firmi u Australiji. Timoti Olton je svoju prvu australijsku galeriju otvorio baš u Coco Republic izložbenom prostoru smještenom u Sidneju, 2012. godine, zajedno sa još 3 buduća salona u Melburnu i Brizbejnu.

Klijen je uposlio enterijerni servis Timotija Oltona, smješten unutar kompanije Coco Republic, nakon što se preselio u svoj novi stan smješten u naselju Fajv Doks, u zapadnom dijelu Australije, nedaleko od Sidneja. Mlada porodica sa dva dječaka, zahtjevala je upadljiv prostor za doček te zabavu gostiju, privlačan ambijent koji prije svega, treba sačuvati funkcionalnos porodičnog doma.

Tags: , , ,

Related posts