Brak renomirane dizajnerke Verice Rakočević i 35 godina mlađeg muzičara Veljka Kuzmančevića nesumnjivo je izazvao radoznalost javnosti.

Par je itekako svjestan da su im mnogi predviđali prolaznu romansu. Nakon decenije, Veljko i Verica sada obeležavaju godišnjicu braka sa ljubavlju koja je samo jačala.

Verica i Kuzmančević i dalje gaje snažnu ljubav jedno prema drugom, o čemu svjedoči i divljenje jedni drugima uspjesima i vrlinama. Dok se Kuzmančević ponosi uspjesima i izgledom svoje supruge, Verica hvali i muževljev talenat kao kompozitora. Njihova osećanja jedno prema drugom nisu splasnula tokom vremena, a njihova ljubav je i dalje jaka kao što je bila na početku njihove veze.

Njihovo venčanje, koje je održano pre deceniju, obeležio je neformalni stil. Tokom ceremonije, oni su slijedili dvije tradicije za koje se vjeruje da simboliziraju dugotrajno partnerstvo i trajnu ljubav.

Odvažili smo se u udobnim trenerkama u opštinsku kancelariju da završimo potrebnu papirologiju. Nakon toga smo se vratili da se pripremimo za planiranu proslavu na splavu. Veljko je izrazio odbojnost prema svemu što je luksuzno ili povezano sa jet-set stilom života, pa je preporučio da umjesto fensi kuhinje ispečemo pljeskavice i ćevape. Za desert smo se odlučili za champitas i krempitas, kako nam je predložio kreator koji nas je dočekao prijateljskim „Zdravo.

Verica je kao dan vjenčanja preferirala četvrtak, jer je čula da brakovi sklopljeni tog dana obično traju vječno. Odlučila je da ne šije svoju vjenčanicu, iako joj je majka bila vješta krojačica, jer je vjerovala da će to donijeti lošu sreću.

Dizajnerka se odlučila za mini haljinu, koja je bila uparena sa crnim čizmama i buketom suncokreta u bidermajerskom stilu. Mladoženja je obukao sofisticiranu jaknu renomiranog brenda uz jedan neočekivani dodatak: kačket, zbog nezadovoljstva svojom trenutnom kratkom frizurom.

Oglasi