PRAZNIČNI URADI SAM: Tri uradi sam projekta povodom zimskim praznika!

Uradi sam projekti su zaista posebni ako ih radite povodom dolazećih zimskih praznika, pogotovo ako se još prilikom izrade istih pridruži čitava porodica. Danas smo za vas pronašli tri uradi sam projekta koji će vas sigurno oduševiti a veoma su jednostavna za napraviti ako se odlučite!

Ramovi sa ukrasnim ornamentima – Trebat će vam ram po izboru, boja, mašna i ukrasni ornamenti. Ofarbajte ram u boju koju želite i ostavite da se osuši, kada se potpuno osuši stavite kukice i na njih okačice ukrasne ornamente. Kao dodatan ukras možete na vrh dodati neku mašnu!

Jednostavnije ne može – trebat će vam par zimzelenih grančica, šišarike, ornamenti i naravno vazna! Možete napraviti isto ovakav raspored kao na slici a možete napravno i napraviti nešto po svojoj ideji ako je imate! Odlično izgleda u dnevnom boravku kao i u trpezariji na stolu.

U ovom projektu odlično se uklapaju i djeca – napravite ljepljive svijetlucave pahuljice koje idu na prozor. Neka vaše dijete ovo radi sa vama ali uvijek oprezno, ne ispuštajte ih iz svog vidokruga!

Oglasi