PRAZNIČNI URADI SAM: Napravite predivne dekoracije sa likom Djeda Mraza!

Novogodišnje i praznične dekoracije se uglavnom zasnivaju na kupovini idealne jelke, potrage za ukrasima za nju kao i za dekoracije doma. Prilikom te potrage i kupovine potroši se dosta novca a možda nekad budete i nezadovoljni odabirom ali jednostavno morate se poslužiti s čim možete.

Ako volite uradi sam projekte i veoma ste kreativni onda je ovo projekat za vas jer ćemo vam danas pokazati par načina da napravite divne dekoracije sa likom Djeda Mraza!

Staklene flaše su idealan predmet za crtanje i šaranje. Ako imate staklene flaše sve što vam treba su tempere  i šljokice i vaša kreativnost, možete nacrtati djeda mraza kakvog želite ali i druge likove po želji.

Napravite ukrasne ornamente od štapića za sladoled i papira. Trebat će vam štapići od sladoleda, lijepilo, boje i papir. Nije teško za napravit a možete ovo kombinovati i sa drugim dekoracijama i likovima.

Ovo je više projekat za naše najmanje. Napravite šablone zvjezdice a svojim mališanima dajte boje neka šaraju na njima Djeda Mraza.

Oglasi