All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRAVI RAJ ZA LJUBITELJE WELNESS I SPA CENTARA

loading...

PRAVI RAJ ZA LJUBITELJE WELNESS I SPA CENTARA – otvoren u Maju ove godine u Beogradu

Nije čudno što je poslednjih godina korištenje wellness i SPA centara u porastu, jer su još drevni Rimljani, Grci i Turci uživali u blagodatima kupanja u termalnim vodama, tako da preteče današnjih SPA centara nisu bile samo higijenski centri, već i centri javnog života i svakodnevni rituali.

7a

U maju ove godine, u Beogradu je otvoren novi Caesar SPA Club, pravi raj za sve zaljubljenike relaksacionog uživanja. Naziv Caesar (Cezar) nije slučajan, jer čim uđete u ovaj prostor pomislićete da se nalazite u nekom rimskom kupatilu koje ambijentom i dekoracijom podsjeća upravo na prostore koji odišu drevnim vremenima. Iako je antički dekorisan, opremljen je ipak najsavremenijim sadržajem, koji je namjenjen modernim muškarcima i ženama.

8a

Na raspolaganju imate jakuzzi, tursko kupatilo, finska sauna, tropske kiše, kao i relaks masaža, mala teretana ili pak boravak u Caesar Vip apartmanu, koji odiše luksuzom i elegancijom.

welness i spa centar

Dovoljno je samo da desetak minuta provedete u turskom kupatilu ili sauni pa da se nakon toga osetite kao “ponovo rođeni”. Osim što ćete iz organizma odstraniti toksine, ovim putem ćete jačati i imunitet i osobodićete se masnih naslaga. Na većim temperaturama pojačava se cirkulacija čitavog organizma, čistite kožu i oslobađate se, što je najvažnije, napetosti!

6a

Poslije korištenja saune i turskog kupatila preporučuje se tuširanje hladnom vodom i odmor tijela u ležećem položaju. Relaksacija je ovde podignuta na najveći nivo te postoji posebna prostorija za opuštanje nakon tretmana.

9a

Tags: , , ,

Related posts