PRAVI IZBOR ZA DEKOR KUĆNE KANCELARIJE – kada se radi od dizajnu i dekoru, drvo stvara očiglednu razliku

 

Prirodne drvene površine sa sobom donose sirov, rustičan šarm kao i magnetizam koji je jednostavno neodoljiv. Uprkos svom sjaju i glamuru poliranog kamena ili stakla, industrijskoj pojavi betona i vanvremenskom šarmu cigle, drvo drži svoje posebno mesto po pitanju stila i praktičnosti.

Odmah poslije njegove upotrebe u najboljim trpezarijskim i stolovima za kafu, predstavljamo vam i upotrebu drveta kao veoma korisnog materijala u kućnim kancelarijama te izgradnji vrhunskog prirodnog nameštaja za iste. Drvo nalazi svoj put u kancelarije u vidu radnih stolova, plakara, recepcionih stolova, pa čak i dijelova rasvjete, koji svakako predstavljaju šansu da se prostor izdvoji od uobičajenog.

Iako je potpuno organski, ekološki ispravan kancelarijski sto kreiran od prirodnog drveta djeluje kao kod kuće u tradicionalnim, rustičnim i industrijskim prostorijama, njegova prava ljepota najbolje je istaknuta u minimalističkim, i savremenim postavkama gdje prirodne pozadine dozvoljavaju da sija punim sjajem.

Oglasi