Voditeljica emisije Praktična žena, Nataša Pavlović da bi izgledala što privlačnije podvrgnula se raznim zahvatima ljepote a neke od njih svakodnevno prakticira sama kod kuće. Naime, kako je objasnila jutarnji i večernji režim je uspješan ali nije dovoljan. Boja kože vremenom postaje manje intenzivna , u tom periodu se pojavljuje bore te se manekenka usmejrila na ekstremne tretmane i sve u cilju očuvanja mladolikog izgleda.

 

Česta tema njene emisije su estetske intervencije Nataše Pavlović pa i društvenih mreža puterm kojih ona pokušava da na prirodan način njegu približi ženama. Ona često daje savjete za pripremu maski od voća i povrća , istovremeno ona zna da se zaputi u Beauty centar i sa kozmetičkog stola sve to dočara preko društvene mreže Instagrama , što je uradila i jučer. Ona ima svoj omiljeni salon u kojem se godinama unazad njeguje , a doktorica zadužena za tretmane i ljepotu klijentima u svoj salon uvela je najnoviji tretman za podmlađivanje kože odnosno očuvanje vode , elastičnosti i vedrine koži lica što doprinosi sjaju kože. Riječ je o EM face proceduri koja je vrlo zastupkjena u svijetu a bazirana je na radiostanicama koje stimulišu mišiće, većini se sviđaju estetske korekcije Na taše a naročito one žene koje vole prirodnije tretmane.

 

Najprirodniji tretman lica koji sam našla kod moje Brankice – napisala je Nataša ispod slike na kojoj pozira prikačena za mašinu koja će učiniti da ona još ljepše izgleda. Ovu sliku je objavila na društvenoj mreži Instagram, a ispod su se redali samo pozivni komentari pohvaljujući izgled poznate voditeljice Nataše Pavlović