Šerif Konjević, poznati bosanskohercegovački pevač narodne muzike, često je bio poznat po tome da prima velike bakšiše tokom svojih nastupa. Međutim, nedavno se njegovo ponašanje promenilo, jer je počeo da odbija novac koji mu se nudi tokom nastupa.

Jedan od događaja koji je privukao pažnju javnosti dogodio se nedavno u jednom poznatom sarajevskom restoranu. Sejo Brajlović, impresioniran Šerifovom izvedbom, želeo je da mu kao znak zahvalnosti uruči bakšiš u iznosu od 10 hiljada evra. Međutim, umesto da prihvati novac, Šerif je odlučio da ga odbije.

Ovaj postupak je iznenadio mnoge, s obzirom da je Šerif ranije bio poznat po svojoj sklonosti ka velikim bakšišima, gde su mu novčanice bile stavljane doslovno svuda po telu. Postojao je čak i snimak na internetu koji je prikazivao Šerifa potpuno okićenog parama, sa kaišem oko struka koji je bio pretrpan novcem i sa krunom od novčanica na glavi.

Ova promena u ponašanju Šerifa Konjevića može ukazivati na njegovu novu principijelnost i možda na promene u njegovom odnosu prema novcu i javnom nastupu.

video možete pogledati ispod na linku:

https://www.facebook.com/watch/?v=481608609793861 

 

NAJČITANIJE DANAS: 

Priča o buketu cvijeća koji je stigao neočekivano na posao nosi sa sobom niz komičnih i emotivnih momenata. Kada je muž došao sa posla, primio je poruku od svoje žene u kojoj ona izražava oduševljenje i ljubav, ali nije bilo jasno na šta se ta poruka odnosi. Kada je konačno stigla kući, nosila je ogroman buket cvijeća, toliko velik da je delovao kao da je pola cvjećare stalo u njega.

Žena je bila oduševljena buketom, ali zbunjena što joj ga muž nije poslao na kućnu adresu već u firmu. Ipak, bila je ponosna jer su sve njene koleginice bile zavidne na tome što ima tako divnog muža, pa je muža ponovo poljubila iz zahvalnosti.

Mužu je bilo sve više zbunjujuće kako je buket stigao na posao, jer nije imao pojma odakle dolazi to cveće. Iako je pokušavao objasniti da je hteo da je iznenadi, zapravo nije imao pojma ko je poslao buket.

Nakon večere, dobija stotinu poljubaca i omiljenu večeru, ali ujutru primećuje kako se žena smeška gledajući buket. Muž se zbunjuje i nervira buketom, jer jedva čeka da se osuši kako bi kupio novi. Na kraju, zaključuje da ima lepu, mladu ženu i da bi trebalo malo više da pripazi na nju.

Ova priča prikazuje koliko jedan neplanirani događaj, poput buketa cvijeća, može doneti neočekivane emocije i reakcije, i kako je ljubav ponekad najbolje izražena kroz male gestove pažnje.

Oglasi