Mediji su pomno pratili Vlatku Pokos, nekadašnju muzičarku i TV voditeljku iz Hrvatske, i njene komentare u vezi sa slučajem Nikoline Ristojević.

Pokos, koja je ranije bila udata za Josipa Radeljka i s njim imala burnu vezu, bila je poznata po svojoj zagrizanoj duhovitosti i oholom držanju u javnosti. Čini se da su njene nedavne izjave podržale njenu reputaciju. Nakon nedavne razmjene na Instagramu između Vlatke i Borne Rajića, bivšeg supruga dizajnerice, Vlatka je namjerno iznijela niz primjedbi na račun Breninog fizičkog izgleda, s namjerom provokacije. Osim toga, Vlatka je ostavila komentar i na fotografiju Lepe Brene. U međuvremenu su Borna i Viktor Ristović razgovarali o Nikolini Ristović, što je dovelo do razdora i nesuglasica. Nakon toga, razmjena između Vlatke i Borne o Brenninom životu je objavljena u javnosti putem Instagrama.

Nakon što je objavljena fotografija Lepe Brene i Borne, Pokos je uzvratio žestokim negodovanjem. Dovela je u pitanje sadržaj slike i modne izbore koje je napravila Brena, opisujući to kao haotični nered. Nasuprot tome, Borna je stala u Breninu odbranu, ističući njena dostignuća i upornost kao žene koja je uspjela u svim svojim nastojanjima.

Vlatka je izjavila da Brena oličava kvalitete žene iz seoske sredine. Ipak, Brena je platila značajnu cijenu što je napustila svoj dom i postepeno je postala marginalizirana u društvu. Osim toga, Brena je donijela odluku da napusti porodicu i usvoji novu vjeru. Pokos je u ličnoj izjavi izrazio svoje negativno mišljenje o Breni, priznajući njenu izuzetnu žestinu i vitalnost. Uprkos njihovoj kratkoj prepisci, njihova razmena je imala posledice. Očigledno je da Brena nije očekivala količinu medijske pažnje koju će njeni komentari privući, o čemu svjedoči i opsežna pokrivenost njenih komentara na raznim platformama društvenih medija. Gotovo svi lokalni mediji izvještavali su o njenim kontroverznim izjavama.

Oglasi