Prošle godine Mirka Vasiljević i Vujadin Savić napravili su značajan izbor da se po prijatnom kiparskom vremenu vrate u Beograd. Odluka je vođena Vujadinovim poslom kao pomoćnim trenerom tima u kojem je prvobitno započeo fudbalsku karijeru. Iako se penzionisao kao profesionalni fudbaler, Vujadin je ponovo ušao u sport kao trener zbog duboke strasti prema fudbalu, na koju su dodatno uticali trijumfi njegovog oca u Crvenoj zvezdi.

 

Vujadin Savić je veoma aktivan na društvenim mrežama i često objavljuje slike svoje porodice. Iako je romantična veza Vujadina i Mirke Vasiljević oduvijek izazivala interesovanje radoznalih obožavatelja, par radije drži lični život kao privatan. Međutim, Vujadin svoje emocije i osjećanja povremeno iskazuje na Instagramu, a posebno su ga dirnuli nedavni rezultati Crvene zvezde.

Nakon što je postao član stručnog štaba, Vujadin Savić je odigrao značajnu ulogu u trijumfu tima koji je rezultirao osvajanjem oba šampionata. On je u srdačnoj poruci izrazio zahvalnost svom dosadašnjem treneru Milošu Milojeviću na brojnim pobedama i trofejima koje je klub ostvario pod njegovim vođstvom. Vujadin je prenio neizmjerno divljenje bivšem šefu, ističući njegovo izuzetno razumijevanje i stručnost u sportu. Pratioci su reagovali sa ogromnim poštovanjem na njegovu objavu, a posebno ga je dirnula nepokolebljiva podrška odanih fanova zvijezde, koji su cijenili njegovu iskrenost i emocije koje je otvoreno dijelio.

 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već duže vreme izazivaju medijsku pažnju zahvaljujući javnoj vidljivosti, profesionalnim dostignućima i romantičnim vezama. Mirka, poznata srpska glumica, stekla je široku popularnost zbog svog izuzetnog talenta i šarma prikazanog na televiziji, u filmovima i na sceni. Njena ljepota i glumačka vještina osvojili su brojne gledaoce i kolege. S druge strane, Vujadin je veoma cijenjen srpski fudbaler koji je postigao zapažene uspjehe na svom fudbalskom putu.