Saša Popović, osnivač renomirane imperije “Grand “, vjenčao se sa koleginicom Suzanom Jovanović 1998. godine. Par je dobio kćerku Aleksandra, a Saša je od nje preuzeo i ulogu oca Suzaninom sinu iz prethodni brak. Naime, Saša je često izražavao žaljenje što nije Danijelov biološki otac, ali ga je smatrao svojim. Suzana se, međutim, ustručava da razgovara o svom prvom suprugu, za kojeg se udala sa nepunih 18 godina, već se fokusirala na pozitivan uticaj koji je Saša imao na Danijelov život. Prema njenim riječima, Saša je bio taj koji ga je ukalupio i naučio svemu što zna, a Danijela nikada ne propušta da prizna kao nešto više od svog posinka.

 

Saša i Brena su sarađivali na osnivanju producentske kuće Grand, koja je postigla ogroman uspjeh sa svojim muzičkim takmičenjem Zvezda Grand, koje se emituje skoro 20 godina. Međutim, nakon tri godine, Brena i Saša pristali su da prodaju svoje dionice, dobivši u zamjenu enormnu svotu novca. Uprkos njegovom prvobitnom penzionisanju, Sašina pauza na poslu bila je kratka, jer je priznao da ne može da shvati da ne radi. Time se vratio u Zvezdu Grand i kao umjetnički direktor i kao voditelj.

 

Prije dvije godine, Suzana, Sašina supruga, dala je veliku najavu o svom poslednjem albumu. U nju je uložena znatna količina novca, ali nažalost nije dobro poslovala na tržištu. Ipak, Suzana još nije spremna da odustane od svoje karijere. Nedavno je izjavila da planira da objavi novi muzički spot, ukazujući da je Saša popustio i da sada podržava želju svoje supruge da nastavi svoju karijeru.

Oglasi