Eva Ras, renomirana glumica, kanalizira svoj umjetnički izraz kroz mnoštvo puteva. Naime, ona se već neko vrijeme posvetila i sferi književnosti i slikarstva, pokazujući svoj ogroman talenat i strast. Međutim, u novije vrijeme, ona se upustila u neistraženu teritoriju istražujući svoju kreativnost i kroz medij kompjuterske umjetnosti.

 

Glumica je odlučila podijeliti duboko emotivnu i inspirativnu fotomontažu na raznim platformama društvenih mreža. Montaža je prikazala srceparajuću scenu u kojoj medicinski radnici svečano nose beživotno tijelo Eve Ras u plastičnoj vrećici. Ova duboko uznemirujuća slika izazvala je mješavinu šoka i tuge među njenim predanim obožavateljima. Važno je napomenuti da je ova sablasna kompozicija nastala iz mučnog iskustva s kojim se glumica susrela dok je radila na setu, uznemirujućeg incidenta koji je osjećala prisiljenom da ispriča na svom ličnom Facebook profilu.

 

Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namjerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um. Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutrašnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine – napisala je nedavno glumica na društvenim mrežama.

 

Eva Ras je potom u medijima objasnila šta se tačno desilo. – One su mene gurnule sa leđa i njih tri su pale na mene. U prvi čas sam pomislila da je slučajno, da je nezgoda. One nisu meni prišle da me pitaju kako sam, bile su ljute čak što nisam crkla. Nedelju dana kasnije su prestale i da pričaju sa mnom. Jednoj sam ja prišla i pitala je da li se seća šta su mi uradile, ona mi je rekla da se ne seća. Pošto ja mojim koleginicama nisam mila, iskoristile su priliku da me napadnu usred snimanja. Neću nikog da tužim, ali ne mogu da verujem da niko od njih ne zaustavlja snimanje jer je baba od 83 godine crkla – rekla je glumica pa nastavila

Kada su pale na mene, ja sam se povredila. Ja sam bolesna, godinama se lečim od kancera, znala sam da imam unutrašnje krvarenje od pada. Deset dana sam bila povređena, sada sam dobro. To je bio atentat na mene. Šta da sam imala još jaču povredu, a da niko ne reaguje na to i ne ukaže prvu pomoć. Neću da kažem ko je to uradio, jer čije god ime da kažem.

Oglasi