Sonju Polić i Anu Bekutu veže jaka prijateljska veza koja je osnažena njihovom međusobnom privrženošću. Anina unuka zauzima posebno mjesto u njenom srcu, a zbog njihove saradnje na projektu “Zvezde Granda”, Sonja je sa njom provodila dosta vremena. Nedavno je Sonja upoznala šarmantnog mladića koji joj je osvojio srce, a na Instagramu često dijeli njihove zajedničke slike. Ana, kao bliska prijateljica Sonjine bake, to doživljava kao značajan napredak. Međutim, ni Sonja ni njen ljubavnik nisu otvoreno otkrili pravu prirodu svoje veze, pa je prerano za spekulacije. Ipak, gdje ima dima, može biti i vatre. Kako je objasnila Anina koleginica iz magazina “Grand”, “Ona je mlada i lijepa žena koja treba da iskoristi priliku da uživa”. I sama Ana je u mladosti imala nesretna iskustva sa ljubavlju i savjetuje mladim djevojkama da ne žure u brak.

 

Vjeruje da njeno iskustvo može biti dragocjeno ženama koje su u potrazi za ljubavlju. Ponekad, čak i kada imamo jaku želju za nečim, to nam može izbjeći. Pravi događaji se često dešavaju neočekivano. Ana je objasnila kako se odrekla kontrole i pouzdala se u Boga da joj obezbijedi ono što joj je potrebno jer je izgubila svaku nadu. Njena poruka bila je optimizam, ohrabrujući nas da ne gubimo nadu uprkos neuspjesima i poteškoćama. Pravi partner se pojavljuje kada smo emocionalno pripremljeni i prakticiramo brigu o sebi. Tek u našim četrdesetima zaista shvatimo značenje prave ljubavi, a mudrost dolazi s godinama.

 

Ana Bekuta i Sonja Polić vode otvorene i iskrene razgovore o svemu, a ovaj način razmišljanja Ana je prenijela i na svoju unuku. Još uvijek je neizvijesno da li će Sonja prihvatiti Anin savjet k srcu i da li će uskoro doći do vjenčanja. Ana Bekuta otvoreno priznaje snažnu vezu sa unukom Sonjom, koju je rodila sa 39 godina. U emisiji “Zvezde Granda” Sonja se često brine o šminkanju i modnim savjetima, ali što je najvažnije, donosi radost na bakino lice. Nedavno je unuka Ane Bekute podijelila pozitivne vijesti, a svi su željno iščekivali Aninu reakciju.

 

Tačnije, Bekutina unuka je već sedam mjeseci sretno u romantičnoj vezi sa nekim ko nije javna ličnost. Povodom njihove jednomjesečne godišnjice, Sonja je objavila sliku strasnog poljupca, a od prijatelja dobila čestitke. Među tim drugaricama isticala se nepokolebljiva podrška njene bake, koja je uvijek bila uz unuku i Sonju, kao što su i one bile uz nju. Iako je izgled dečka Sonje Polić javnosti nepoznat, Anina unuka lukavo taji njegov identitet, ali svoju ljubav i sreću otvoreno izražava na društvenim mrežama.

Oglasi