POTPUNI UGOĐAJ ZA SVA ČULA: ODMARALIŠTE KATA ROCKS – predivan pogled, ugođaju na svakom koraku, okruženo čistom perfekcijom u svakom smislu


Luksuz koji pomiče granice u svakom smislu, usluge koje će vas razmaziti pri svakoj pomisli, vrhunski dizajn koji pruža udobnost, privatnost i neopisiv pogled … jednostavno, u Kata Rocks-u dobivate osjećaj da vam je svijet pod nogama!

Kada osjetite ugođaj na svakom koraku (iako korake ne morate napraviti, jer vas prevoze ljubazni vozači golf automobilima), trudite se da maksimalno koristiti svaki momenat kako biste zadovoljili sva vaša osjetila.

Uronite u restoranu s pogledom na ocean, vinskom podrumu, loži i baru, infiniti bazenu dužine 35 metara, nagrađivanom Infinite Luxury Spa centru, vrhunskoj teretani i fitness apartmanu, prostoriji za događaje, Destination obrocima, Thai satovima kuhanja i avanturama na jahtama i brodovima.

Kata Rocks je izuzetan zbog neobičnog dizajna, jer asocira na moderne jahte, koje se kaskadno spuštaju ka moru i “dišu” s bujnom tropskom vegetacijom koja ih okružuje. Svaka “jahta” je izgrađena od betona i nehrđajućeg čelika s velikim staklenim površinama i privatnim bazenom.

Oglasi