POSTELJINA ZA NOVI IZGLED SPAVAĆE SOBE- pridajite više pažnje dekoru spavaćih soba!

Kada je u pitanju dekorcija spavaćih soba ljudi joj ne pridaju puno značaja, jer misle da to i nije tako važno. Što ne znači da ako nešto nije na vidom mjestu i upadljivo kao dnevni boravak da mu ne treba posvetiti pažnju. Oslanjaju se na to da su spavaće sobe samo prostor za odmor u koji nakon iscrpljujućeg dana, legnete i  to je sve.

Međutim mnogi griješe u tome. Upravo ova prostorija je ta u kojoj punite baterije, te iz tog razloga trebao bi dekor izgledati kao vaše svetište. To je utočište za bijeg od svakodnevice.

dizajnidom8jpg

dizajnidom9

Jeste li znali  da lijepa posteljina automatski mjenja i podiže pozitivnu atmosferu svake sobe? Sa dobro kombinovanim i odabranim dizajnom posteljine kao i  bogatim koloritom, dat ćete prostoru u kojem spavate, jednu potpuno drugačiju dimenziju i energiju.

Ukoliko nemate sredstava za renoviranje spavaće sobe, a željeli biste uvesti neke promijene , kupite novu posteljinu zanimljivih dezena i jačih boja!

dizajnidom10jpg

dizajnidom7jpg

Za početak to je dovoljno da stvorite drugačiju atmosferu u sobi za relaksaciju. Odma ćete primijetiti promjenu i svježinu koju dizajn vaše postoljine donosi u spavaću sobu.